Libnet.ro
UNICEF

17:16

Daniel Buzdugan a criticat gestul facut de Cornel Gales la parastasul Ilenei Ciuculete: Nu mi se pare normal ca... (FOTO)

B1 B1,
Daniel Buzdugan a criticat gestul facut de Cornel Gales la parastasul Ilenei Ciuculete: Nu mi se pare normal ca... (FOTO)

Daniel Buzdugan a facut o remarca referitoare la gestul lui Cornel Gales, sotul regretatei soliste Ileana Ciuculete, de a chema televiziunea la parastasul de 40 de zile facut in memoria acesteia. Acesta. continuă pe B1

Primul motiv de bucurie in familia lui Cornel Gales, dupa moartea Ilenei Ciuculete

Cornel Gales va deveni curand bunic, dupa ce fiica sa pe care o are dintr-o alta relatie va aduce pe lume un copil. Sotul Ilenei Ciuculete i s-a destainuit unui bun prieten despre acest subiect, pe.

Momentul infiorator cand Ileana Ciuculete a trecut in nefiinta, povestit de sotul ei, Cornel Gales. Am stat cu ea pana s-a racit

Cornel Gales a povestit marti, la Acces Direct, ultimul moment din viata Ilenei Ciuculete. Mi-a zis strange-ma tare tare. i-am zis unde sa mai strang, a pus capul aici si a expirat foarte.

Ce se va intampla cu averea Ilenei Ciuculete! Cornel Gales a povestit unde vor ajunge casele artistei

Posesiunile lumesti de valoare ale Ilenei Ciuculete vor ajunge la fiii ei din prima casatorie, pentru ca sotul artistei a declarat ca nu ii trebuie nimic. Cornel Gales a negat categoric zvonurile ca ar fi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )