Libnet.ro
UNICEF

21:30

Daniel Constantin: Sunt intr-o situatie ireconciliabila cu Dan Voiculescu. E un conflict care exista de mai mult timp

B1 B1,
Daniel Constantin: Sunt intr-o situatie ireconciliabila cu Dan Voiculescu. E un conflict care exista de mai mult timp

Intre Daniel Constantin si Dan Voiculescu nu mai exista nicio cale de impacare. Presedintele Partidului Conservator sustine ca relatia sa cu fondatorul PC este ireconciliabila iar atacurile acestuia nu fac. continuă pe B1

Daniel Constantin: Sunt intr-o situatie ireconciliabila cu Dan Voiculescu

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, marti, ca se afla intr-o situatie ireconciliabila cu presedintele fondator al partidului, Dan Voiculescu, informeaza Gandul. info.

Daniel Constantin: Sunt intr-o situatie ireconciliabila cu Dan Voiculescu. S-a ajuns prea departe

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat marti la Gandul Live ca exista un conflict intre el si Dan Voiculescu si ca s-a ajuns la un punct in care situatia este ireconciliabila, informeaza Mediafax.

Reporter virtual: Dan Voiculescu, nemultumit ca pierde controlul Partidului Conservator din inchisoare. Antena 3 a difuzat insistent un material despre blonda lui Daniel Constantin

Antena 3 este folosita si din spatele gratiilor de catre Dan Voiculescu in rafuielile sale politice, scrie Reporter Virtual. Dan Voiculescu este nemultumit ca, din inchisoare, pierde controlul asupra partidului pe care l-a fondat Partidul Conservator), iar Daniel Constantin ministrul Agriculturii) nu ii mai asculta indicatiile politice, asa ca, potrivit sursei citate, la Antena 3 se inmultesc atacurile impotriva actualului presedinte al PC. Timp de doua zile, Antena 3 a difuzat insistent in emisiunile informative un material despre asa-numita blonda lui Daniel Constantin - Alina Cazanacli, o apropiata a liderului PC, numita recent secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii.

Lupte grele in interiorul PC: Daniel Constantin incearca o fuziune cu PLR. Piedone are alaturi vedetele din partid

In Partidul Conservator au inceput lupte grele intre tabara lui Daniel Constantin si primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, dupa condamnarea la inchisoare a lui Dan Voiculescu, arata.

Daniel Constantin: Biroul Executiv Central al PC a aprobat inceperea negocierilor cu PLR pentru o fuziune

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, marti, la Gandul Live, ca Biroul Executiv Central al partidului a aprobat prin vot inceperea negocierilor cu PLR pentru realizarea unei fuziuni, aratand ca pan.

Daniel Constantin: Piedone nu isi doreste sefia PC

Liderul PC Daniel Constantin a declarat, marti, ca primarul din sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, vehiculat drept candidat la sefia partidului, este un politician de succes si un foarte bun administrator.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )