Libnet.ro
UNICEF

17:30

Daniel Horodniceanu, reactia la decizia CCR: Este o aberatie logica, daca vrem o Justitie independenta

B1 B1,
Daniel Horodniceanu, reactia la decizia CCR: Este o aberatie logica, daca vrem o Justitie independenta

Daniel Horodniceanu este primul procuror sef care reactioneaza dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA. Seful DIICOT critica decizia judecatorilor afirmand. continuă pe B1

Florin Iordache: Decizia CCR este clara. Codruta, go home!

Decizia Curtii Constitutionale in cazul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, este una clara, spune presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justitiei, Florin Iordache, scrie Agerpres.

Reactia lui Tudorel Toader dupa decizia CCR in cazul lui Kovesi

La scurt timp dupa decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris o postare pe o retea de socializare in care argumenta ca verdictul Curtii Constitutionale valorifica principiul.

Miscarea pregatita de Klaus Iohannis dupa decizia CCR

Curtea Constitutionala a anuntat oficial ca presedintele Iohannis este obligat sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. in urma comunicatului CCR, este posibil ca presedintele Klaus Iohannis sa.

Zegrean, despre decizia CCR n cazul revocarii sefei DNA: Nu am mai vazut asa ceva. Nu poti sa i dai dispozitii presedintelui

Fostul judecator CCR, Augustin Zegrean, a declarat, miercuri, ca solicitarea Curtii Constitutionale adresata presedintelui Klaus Iohannis de emitere a unui decret de revocare a Codrutei Kovesi este o practica noua, precizand insa ca nu CCR este cea care spune cum se rezolva un astfel de conflict, relateaza Mediafax.

FOTO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

FOTO VIDEO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

Dana Girbovan: Decizia CCR nu da dreptul ministrului Justitiei sa revoce procurorii-sefi dupa bunul sau plac

Judecatorul Dana Girbovan explica ce inseamna decizia CCR de astazi. Decizia Curtii Constitutionale NU da dreptul Ministrului Justitiei sa revoce procurorii sefi dupa bunul sau plac, asa cum afirma.

Eugen Nicolicea, despre cazul Kovesi:Decizia Curtii este obligatorie pentru toata lumea

Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor a vorbit despre decizia CCR privind existenta unui conflict intre Guvern si presedinte legat de revocarea procurorului-sef al DNA. Eugen Nicolicea a.

Tudorel Toader: Am asteptat cu interes decizia CCR

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat la Sinteza zilei, ca a asteptat cu interes decizia CCR care il obliga pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa o revoce pe Kovesi din functia de procuror-sef.

Toader, prima reactie dupa decizia CCR: Procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca decizia CCR privind posbilitatea revocarii sefei DNA valorifica principiul constitutional potrivit caruia procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului Justitiei, iar seful statului nu poate evalua procurorii de rang inalt.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )