Libnet.ro
UNICEF

21:45

David Cameron exclude un nou referendum privind independenta Scotiei

Antena3 Antena3,
David Cameron exclude un nou referendum privind independenta Scotiei

Premierul britanic David Cameron a exclus, duminica, organizarea unui alt referendum pe tema independentei Scotiei, in pofida rezultatelor spectaculoase inregistrate de nationalistii scotieni la alegerile din. continuă pe Antena3

David Cameron exclude un alt referendum pe tema independentei in Scotia

Premierul britanic David Cameron a exclus, duminica, organizarea unui alt referendum pe tema independentei Scotiei, in pofida rezultatelor spectaculoase inregistrate de nationalistii scotieni la alegerile din Marea Britanie, relateaza BBC News Online.

Marea Britanie: Premierul David Cameron exclude organizarea un alt referendum pe tema independentei in Scotia

Premierul britanic David Cameron a anuntat ca, in ciuda rezultatelor obtinute de nationalistii scotieni la alegerile din Marea Britanie, exclude organizarea unui alt referendum pe tema independentei.

Ce spune Cameron despre un referendum pentru INDEPENDENTA in Scotia

Premierul britanic David Cameron a precizat, duminica, c[ exclude organizarea unui alt referendum pe tema independentei Scotiei, in pofida rezultatelor spectaculoase inregistrate de nationalistii scotieni la alegerile din Marea Britanie, relateaza BBC News Online, conform Mediafax.

David Cameron promite sa organizeze un referendum cu privire la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Alegeri in Marea Britanie. David Cameron a promis in discursul sau tinut la sediul prim-ministrului din Londra, Downing Street, ca isi va tine toate promisiunile din campanie, inclusiv pe cea privind un referendum pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

David Cameron: Nu va fi un alt referendum pentru independenta in Scotia

Premierul britanic David Cameron a exclus, duminica, organizarea unui alt referendum pe tema independentei Scotiei, in pofida rezultatelor spectaculoase inregistrate de nationalistii scotieni la alegerile din Marea Britanie, relateaza BBC News Online.

Pietele financiare saluta victoria fara apel a conservatorilor condusi de David Cameron

Pietele financiare au salutat vineri victoria fara apel a conservatorilor condusi de David Cameron in alegerile britanice, mizand pe continuarea politicilor de austeritate si pro-companiilor, dar ignorand pentru moment perspectiva unui referendum privind apartenenta la Uniunea Europeana, scrie AFP.

Alegeri in Marea Britanie. Victoria conservatorilor condusi de David Cameron mai adauga o durere de cap Uniunii Europene

Daca pana ieri liderii Uniunii Europene avea o mare bataie de cap numita criza financiara din Grecia, care este amenintata cu iesirea din zona euro, de astazi mai are una, numita Marea Britanie. Conservatorii, condusi de premierul David Cameron, au promis convocarea unui referendum in 2017 cu privire la ramanerea in UE, dupa renegocierea relatiei sale cu Uniunea.

David Cameron considera ca a primit un nou mandat de premier pentru a incepe renegocierile cu Uniunea Europeana

Renegocierea raporturilor Marii Britanii cu Uniunea Europeana va fi dura, spune David Cameron care a primit inca un mandat de premier. Am primit un mandat, va fi foarte greu, dar avem un mandat, a declarat Cameron.

Conservatorii britanici, la un pas de castigarea alegerilor. David Cameron spera sa paota forma un nou guvern

Premierul britanic in exercitiu David Cameron a declarat vineri ca spera sa guverneze pentru intreaga Mare Britanie, in contextul in care conservatorii se apropie de o majoritate fragila, obtinand, in urma alegerilor de joi, 329 de mandate la.

David Cameron a format noul Guvern. in topul prioritatilor, renegocierea locului Marii Britanii in UE

Premierul britanic David Cameron a anuntat, luni, ca a format nou sau executiv si a prezentat deputatilor din majoritatea conservatoare constituita dupa succesul de la scrutinul de saptamana trecuta prioritatile noului sau mandat, relateaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )