Libnet.ro
UNICEF

17:45

DECIZIA CCR, PRIVIND ALEGERILE PARLAMENTARE: Vor avea loc intr-un termen de cel mult 3 luni de la expirarea mandatului de 4 ani al Camerelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DECIZIA CCR, PRIVIND ALEGERILE PARLAMENTARE: Vor avea loc intr-un termen de cel mult 3 luni de la expirarea mandatului de 4 ani al Camerelor

Curtea Constitutionala CCR) a stabilit, in motivarea deciziei prin care a dat unda verde legii prin care Legislativul si-a arogat competenta de a stabili data alegerilor parlamentare, ca hotararea de guvern prin care a fost deja stabilita aceasta data pentru ziua de 6 decembrie isi va inceta efectele odata cu intrarea in vigoare a acestui act normativ. continuă pe Ziarul Bursa

Cu ce acte poti vota la sectiile din Romania, la alegerile parlamentare

Pe 6 decembrie 2020, vor avea loc alegerile parlamentare, iar romanii vor merge la vot pentru a-si alegedeputatii si senatorii. La fel ca la alegerile locale, si la cele parlamentare, cetatenii vor purta.

Regulile pe care trebuie sa le respecte partidele politice in campania electorala pentru alegerile parlamentare

Alegerile parlamentare sunt programate pe 6 decembrie 2020 si, la fel ca alegerile locale, se vor desfasura intr-un context dificil cauzat de pandemia de coronavirus, prin urmare si regulile pe care partidele.

Alexandru Rafila, la PSD. Marea lovitura de la Alegerile Parlamentare

Surpriza totala pentru alegatori! Alexandru Rafila ar deschide lista Partidului Social Democrat la alegerile parlamentare. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii ar intra in cursa ravnita, dupa refuzul catre ProRomania in cadrul alegerilor pentru Primaria Capitalei. Alexandru Rafila intra in cursa! Este sau nu pe lista PSD? Alexandru Rafila deschde lista PSD pentru Camera .

Alexandru Rafila deschide lista PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor

Reputatul medic Alexandru Rafila va figura primul pe lista pentru alegerile parlamentare la Camera Deputatilor, din partea Partidului Social Democrat PSD), au confirmat surse din PSD pentru antena3. ro.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu nu candideaza la alegerile parlamentare

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, exclude posibilitatea de a candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie, sustin surse din MAE pentru Adevarul. in spatiul public au aparut zvonuri despre o posibila candidatura a lui Bogdan Aurescu pe listele PNL.

Horoscop miercuri 14 octombrie. Zodiile care vor avea o zi grea, din toate punctele de vedere

Pentru 14 octombrie in Horoscop se spune ca Mercurul din Scorpion devine retrograd, pregateste-te pentru ultima si cea mai transformatoare treapta din 2020! intreaga chestiune, virusul, aceasta intreaga transformare prin care treceti, a inceput cu mult inainte de sosirea noului an, in toamna anului 2019. Horoscop miercuri 14 octombrie Oamenii de stiinta confirma ca in .

Horoscopul banilor 12-18 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana dificila

Horoscopul banilor ne spune ca Jupiter, planeta expansiunii, se conecteaza usor cu Neptun psihic luni, 12 octombrie, pentru a treia si ultima oara in acest an. Aceasta este una dintre semnaturile anului 2020 si are un efect sedativ, optimist. Pot exista momente eureka despre ceea ce credem. Tot luni, Venus se conecteaza usor cu Mercur, .

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre data alegerilor parlamentare, dupa decizia CCR: Daca presedintele retrimite Legea in Parlament, 6 decembrie este la usa, deci nu mai este timp pentru o alta data. Daca o promulga, Parlamentul stabileste prin lege ziua

EXCLUSIV Fostul presedinte CCR Augustin Zegrean a precizat pentru B1. RO ca este plauzibil in continuare scenariul organizarii alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie, dupa motivarea deciziei CCR prin care.

Cati romani au drept de vot la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Guvernul PNL condus de catre Ludovic Orban a stabilit data alegerilor parlamentare, pentru 6 decembrie 2020. Decizia a fost contestata de liderii opozitiei, printre care s-au numarat Marcel Ciolacu si Calin.

Cand incepe campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2020

Mai sunt cateva saptamani si Romania va avea din nou alegeri. in pofida numarului tot mai mare de infectari cu noul coronavirus, premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis spun ca alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )