Libnet.ro
UNICEF

22:45

Decizie istorica! Statele Unite s-au retras din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului

Antena3 Antena3,
Decizie istorica! Statele Unite s-au retras din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului

Statele Unite si-au anuntat marti retragerea din Consiliul Drepturilor Omului al ONU, un organism international pe care administratia presedintelui Donald Trump l-a criticat aspru, acuzandu-l de prejudecata. continuă pe Antena3

Statele Unite se retrag din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului

SUA au anuntat, marti, ca se retrag din Comitetul ONU pentru Drepturile Omului, spunand ca este o organizatie ipocrita si care-si vede doar propriile interese, relateaza Reuters.

SUA se retrag din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului

Ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley, a anuntat ca SUA se retrag din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului UNHRC), acuzand consiliul de o atitudine negativa fata de Israel si ca nu ii trage la raspundere pe cei care nu respecta drepturile omului, anunta CNN.

Retragere din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului

Ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley, a anuntat ca SUA se retrag din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului UNHRC), acuzand consiliul de o atitudine negativa fata de Israel si ca nu ii trage la raspundere pe cei care nu respecta drepturile omului, relateaza News. ro.

SCANDAL MONSTRU in SUA: Americanii s-au retras din Comitetul ONU pentru Drepturile Omului

Ambasadoarea americana la Natiunile Unite, Nikki Haley a precizat ca SUA au decis sa se retraga din Comitetul ONU pentru drepturile omului din cauza ca are o atitudine anti-israeliana si ineficienta in.

Descoperire incredibila! Ce au gasit politistiiin casa unui infractor condamnat din Statele Unite

Politistii din Biroul serifului din districtul Los Angeles au gasit la resedinta unui infractor condamnat peste 500 de arme de foc, dupa ce au primit un pont din partea unui vecin, relateaza BBC. Adjunctii.

Semnal din Statele Unite, in plin scandal privind DNA: Progresul Romaniei in combaterea coruptiei e impresionant. Va incurajam sa continuati (FOTO)

Wess Mitchell, asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, a laudat, in cadrul unei vizitei efectuate luni la Bucuresti, lupta pentru combaterea coruptiei din Romania, afirmand.

Administratia Trump este pusa la zid in chestiunea separarii copiilor de parinti. Masura, justificata cu citate din Biblie. Reactia primei-doamne

Aplicand strict legea, administratia Trump plaseaza imigrantii ilegali in inchisoare si copiii lor in centre de detentie. Aproape 2. 000 de minori au fost separati astfel de parintii lor in ultimele doua luni, fapt ce a dat nastere unui scandal de proportii in Statele Unite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )