Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie pentru cei sapte medici care au comis 1.843 de acte materiale de fals

Antena3 Antena3,
Decizie pentru cei sapte medici care au comis 1.843 de acte materiale de fals

Politistii brasoveni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov, au finalizat cercetarile si referatele de trimitere in judecata in cazul celor sapte medici retinuti in iulie, dupa perchezitiile efectuate la cabinetul unde acestia erau angajati sa emita avize psihologice. continuă pe Antena3

Utile: Sapte alimente care iti mentin rinichii sanatosi; Comotia cerebrala - simptome, diagnostic si tratament

Sapte plante care iti purifica aerul din locuinta. Palmierul Areca e o planta frumoasa de interior. Frunzele sale au un aspect placut si un efect relaxant asupra camerei. Nu tratati amigdalita si otita? Va expuneti la riscuri foarte grave. Amigdalele palatine sunt formate din tesut limfoid situat la nivelul faringelui si fac parte din inelul.

Medicii de la UPU Bacau vor sa demisioneze pentru ca le-a fost amendat un coleg

Toti cei sapte medici incadrati la Unitatea de Primiri Urgente UPU) a Spitalului Judetean Bacau vor.

Demisii in bloc la spitalul din Bacau, dupa ce medicul care l-a tratat pe studentul intors din China a fost amendat pe motiv ca informatia a ajuns mai intai la presa si apoi la autoritati

Toti cei sapte medici de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Bacau si-au scris demisiile, miercuri, dupa ce doctorul care s-a ocupat de cazul studentului de 24 de ani, intors din China, suspectat ca este infectat cu coronavirus, a fost amendat de DSP pe motiv ca informatia a ajuns mai intai la presa si apoi la autoritati.

Intrari gratuite la concerte si muzee, pentru cei care renunta la masini

Primaria din Viena a prezentat o aplicatie ce permite locuitorilor care se deplaseaza pe jos, cu bicicleta sau cu transportul in comun sa obtina vouchere care le ofera bilete gratuite la spectacole artistice si la muzee.

Raluca Turcan, despre achizitiile publice: Gandim o taxa de timbru pentru cei care vor sa conteste un proiect

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca Guvernul lucreaza la un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care procedura achizitiilor publice sa fie simplificata, astfel incat, pentru a contesta in instanta un proiect, sa se plateasca o taxa de timbru,.

Guvernul ia in calcul o taxa de timbru pentru cei care contesta in instanta rezultatul unei licitatii publice. Turcan: sunt contestatari de profesie

Guvernul lucreaza la un proiect de ordonanta de urgenta prin care procedura achizitiilor publice sa fie simplificata, astfel incat, pentru a contesta in instanta un proiect, sa se plateasca o taxa de timbru, ca garantie a existentei unor probleme, sustine vicepremierul Raluca Turcan.

Masti sanitare pentru cei care merg cu mijloacele de transport in comun

Masti sanitare pentru calatorii din mijloacele de transport in comun masura luata pentru prevenirea aparitiei unor focare de infectie, in contexul in care gripa face din ce in ce mai multe victime.

VESTI extrem de PROASTE pentru TOTI SOFERII ROMANI care au MASINI SECOND HAND! Si-au luat O MARE, MARE TEAPA!

Mare atentie, romani! Toti cei care doriti sa va cumparati o masina second-hand trebuie sa fiti foarte prudenti ca sa nu achizitionati un autoturism care a suferit daune majore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )