Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce a declarat ambasadorul SUA in Romania, dupa anuntarea victoriei lui Barack Obama

Antena3 Antena3,
Ce a declarat ambasadorul SUA in Romania, dupa anuntarea victoriei lui Barack Obama

Victoria lui Barack Obama va avea acelasi impact asupra lumii precum alegerile din 1961, cand presedinte a fost ales John F. Kennedy in fruntea Statelor Unite ale Americii. Declaratia a fost facuta de ambasadorul. continuă pe Antena3

Dolarul s-a depreciat fata de euro dupa anuntul victoriei lui Obama

Dolarul s-a depreciat fata de euro, la Tokyo, dupa anuntarea de catre televiziunile americane a victoriei lui Barack Obama in alegerile prezidentiale din SUA, relateaza sursele de presa.

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: SUA isi doreste un aliat stabil. O noua criza constitutionala nu ar fi benefica pentru Romania

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca pozitia SUA fata de Romania in aceasta vara nu a avut legatura cu Traian Basescu, ci cu respectarea statului de.

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: SUA isi doreste un aliat stabil, o criza constitutionala nu ar fi benefica pentru Romania

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca pozitia SUA fata de Romania in aceasta vara nu a avut legatura cu Traian Basescu, ci cu respectarea statului de drept,.

Unele companii au renuntat sa investeasca in Romania din cauza coruptiei si imprevizibilitatii, a spus Mark Gitenstein, ambasadorul SUA la Bucuresti

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului sau, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca stie companii care au renuntat la ideea de a investi in Romania din cauza.

Mark Gitenstein, ambasadorul SUA la Bucuresti: Am o profunda afectiune pentru Romania. Cel mai mare defect al romanilor, pesimismul

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului sau, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca are o profunda afectiune pentru Romania si pentru romani, aratand insa.

Ambasadorul SUA: O noua criza constitutionala in aceste cateva luni nu va fi ...

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de PRO TV, ca realizarea unei intelegeri, a unei atmosfere civilizate intre partidele rivale dupa alegerile din decembrie va fi foarte importanta pentru relatia cu SUA, care isi doresc un aliat stabil. Ambasadorul a subliniat ca o noua perioada de instabilitate nu ar fi benefica. Intrebat catre cine era indreptat mesajul sau privind temerea ca alegerile din decembrie ar putea sa dezbine poporul, .

Ambasadorul SUA la Bucuresti, despre nominalizarile din Justitie: Vom judeca la final, dupa ce vom vedea rezultatele

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, considera important ca persoanele nominalizate pentru functia de procuror general al Romaniei si pentru sefia DNA sa fie apolitice si la fel de competente si.

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Cred ca si alegerile acestea vor avea un impact major asupra lumii

Ambasadorul SUA in Romania, Mark Gitenstein, a sustinut marti seara, un discurs in cadrul petrecerii organizate cu ocazia alegerilor, unde a anuntat ca el si sotia sa au votat pe Internet, aceasta fiind prima.

LIVE TEXT Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, vorbeste despre alegerile prezidentiale de la 22.30

In plin proces de votare pentru americani, ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, sustine un discurs despre alegerile prezidentiale in care presedintele in exercitiu Barack Obama concureaza umar la umar cu republicanul Mitt Romney. Ambasadorul SUA vorbeste, de la 22. 30, la evenimentul organizat de Ambasada SUA la Hotel Intercontinental. Urmariti LIVE TEXT discursul lui Mark Gitenstein.

VIDEO Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein: Alegerile vor avea un impact major asupra lumii, la fel ca si votul din 1960, cind a fost ales presedinte JF Kennedy

In plin proces de votare pentru americani, ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a sustinut un scurt discurs despre alegerile prezidentiale in care presedintele in exercitiu Barack Obama concureaza umar la umar cu republicanul Mitt Romney. Ambasadorul SUA a vorbit la evenimentul organizat de Ambasada SUA la Hotel Intercontinental.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )