Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce a declarat Ponta la Chisinau, dupa criticile aduse de Basescu.

România Liberă România Liberă,
Ce a declarat Ponta la Chisinau, dupa criticile aduse de Basescu.

Premierul Ponta, aflat la Chisinau, a afirmat ca imaginea Romaniei pe care incearca sa o prezinte in strainatate este cea a unei tari civilizate si nu cea care rezulta din ultimele critici ale presedintelui Basescu si a declarat ca doar asa Republica Moldova ar fi convinsa ca este bine alaturi de Romania, transmite Mediafax. El a raspuns astfel intrebat la Chisinau, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leanca, cum comenteaza faptul ca vizita . continuă pe România Liberă

UPDATE: Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea de numire a Ramonei Manescu ca ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Ponta a declarat.

Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea pentru Ministerul Transporturilor. ...

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale, conform Mediafax. Citeste si Ponta s-a impus iar in fata lui Antonescu. Va fi mai liniste in USL? Ponta a declarat, duminica, agentiei Mediafax ca este de acord cu numirea Ramonei Manescu pentru postul de ministru al Transporturilor si va trimite Presedintiei o propunere in acest sens. Deputatul Nini .

Ce a declarat Ponta despre numarul de burse pentru studentii din Republica Moldova.

Numarul de burse pentru studentii din Republica Moldova nu trebuie marit, deoarece cererile sunt mai mici decat disponibilul, fiind mai curand nevoie de o diversificare a acestora astfel incat tinerii sa fie incurajati sa vina la universitati romanesti, a spus, la Chisinau, premierul Victor Ponta, transmite Mediafax. El a aratat ca in acest an au fost inregistrate un total de 2. 800 cereri de acordare de burse din partea tinerilor moldoveni, in conditiile in care numarul de burse disponibile se .

Cazul Tokes: Ponta se declara dezamagit de Basescu.

Premierul Victor Ponta a declarat agentiei MEDIAFAX ca este dezamagit de reactia Administratiei Prezidentiale in ceea ce priveste propunerea sa de retragere a Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes si a apreciat ca motivul invocat de Presedintie pentru refuz reprezinta doar un subterfugiu. Sunt foarte dezamagit de reactia Administratiei Prezidentiale in problema decoratiei lui Tokes. Eu cred ca oamenii asteapta o decizie din partea celui care a oferit decoratia. Decoratia a fost .

Ponta i-a trimis lui Basescu scrisoarea in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei ...

Premierul Victor Ponta i-a transmis, vineri, presedintelui Traian Basescu o scrisoare in care apreciaza ca nu mai sunt intrunite conditiile morale si legale pentru ca Laszlo Tokes sa detina Ordinul Steaua Romaniei si propune retragerea acestei distinctii,informeaza Mediafax. Premierul aminteste ca, la 27 iulie 2013, la lucrarile Universitatii de Vara Balvanyos, Tokes a facut o serie de aprecieri prin care contesta caracterul de stat national, unitar si indivizibil al Romaniei. In scrisoare, .

Ponta i-a trimis lui Basescu scrisoarea in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Tokes

Premierul Victor Ponta i-a transmis, vineri, presedintelui Traian Basescu o scrisoare in care apreciaza ca nu mai sunt intrunite conditiile morale si legale pentru ca Laszlo Tokes sa detina Ordinul Steaua.

Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea de numire a Ramonei Manescu la Transporturi

Premierul Victor Ponta a semnat nominalizarea Ramonei Manescu pentru functia de ministru al Transporturilor, conform surselor de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )