Libnet.ro
UNICEF

17:00

Declaratie OFICIALA: Rusia nu intentioneaza sa invadeze militar estul Ucrainei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Declaratie OFICIALA: Rusia nu intentioneaza sa invadeze militar estul Ucrainei

Rusia nu intentioneaza sa invadeze militar estul Ucrainei, declara ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, afirmand ca situatia din orasul Donetk este revoltatoare, relateaza CNN. Lavrov a dat asigurari ca Rusia nu se va implica in. continuă pe Wall-Street Ro

Serghei Lavrov: Rusia nu intentioneaza sa invadeze militar estul Ucrainei

Rusia nu are intentia de a invada militar estul Ucrainei, a dat asigurari ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, potrivit Mediafax. Oficialul de la Moscova a precizat ca, desi situatia din Donetk este revolta.

Observatorii OSCE isi vor continua misiunea in sudul si estul Ucrainei

Observatorii Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) isi vor continua misiunea in sudul si estul Ucrainei, decizie luata mai ales in urma incercarilor nereusite de a intra in Crimeea saptamana trecuta, potrivit serviciului de presa al OSCE, citat de AFP.

Rusia poate primi fondurile destinate Ucrainei

Un eventual ajutor financiar acordat Ucrainei de catre UE, Fondul Monetar International FMI) si SUA, ar putea ajunge in bugetul de stat al Rusiei, din cauza unei prevederi din prospectul obligatiunilor, prin care Rusia a imprumutat guvernul de la Kiev, potrivit CNBC.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )