Libnet.ro
UNICEF

08:30

Delegatia FMI poarta negocieri cu Guvernul la Palatul Victoria pe tema bugetului

România Liberă România Liberă,
Delegatia FMI poarta negocieri cu Guvernul la Palatul Victoria pe tema bugetului

Delegatia FMI poarta la aceasta ora negocieri cu Guvernul la Palatul Victoria pe tema bugetului de stat. La discutii participa premierul Victor Ponta, ministrul Finantelor, Ponta Ioana Petrescu si ministrul Bugetului, Darius Valcov. continuă pe România Liberă

UPDATE: FMI a acceptat un deficit de 1,4%. Negocieri cu Guvernul la Palatul Victoria pe tema bugetului

Delegatia FMI poarta la aceasta ora negocieri cu Guvernul la Palatul Victoria pe tema bugetului de stat. La discutii participa premierul Victor Ponta, ministrul Finantelor, Ponta Ioana Petrescu si ministrul Bugetului, Darius Valcov.

Negocierile Guvernului cu reprezentantii FMI continua, la Palatul Victoria

Delegatia FMI discuta la aceasta ora cu reprezentantii Guvernului, pe tema bugetului de stat. La discutii participa premierul Victor Ponta, ministrul Finantelor, Ponta Ioana Petrescu si ministrul Bugetului,.

Comandament de iarna la Palatul Victoria

Membrii comandamentului de iarna se reunesc la Palatul Victoria, la ora 15. 00, informeaza Mediafax. Comandamentul se va desfasura in contextul in care meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, ninsori,.

Prietenia lui Ponta cu Blair, episodul 3: cei doi vor discuta la Palatul Victoria

Fostul prim-ministru al Marii Britanii, Tony Blair, a venit in Bucuresti si s-a intalnit, vineri dimineata, cu premierul Victor Ponta la Palatul Victoria, potrivit unor surse oficiale.

Tony Blair, discutie cu Victor Ponta la Palatul Victoria

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, arata surse oficiale citate de.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )