Libnet.ro
UNICEF

21:45

Delicii pentru iarna, retete cu vinete. Care sunt cantitatile pentru cea mai buna zacusca

Adevărul Adevărul,
Delicii pentru iarna, retete cu vinete. Care sunt cantitatile pentru cea mai buna zacusca

Desi rafturile magazinelor sunt simple, conservele pe care le pregatim acasa raman cele mai sigure. Iata cateva retete cu patlagele vinete, produse relativ usor de preparat si cu un gust pe care il veti aprecia. continuă pe Adevărul

Utile: Disconfortul la nivelul sistemului digestiv poate fi semnul unei afectiuni serioase; Dieta de 3 zile. Slabesti pna la 5 kilograme fara sa te nfometezi; Care sunt beneficiile spirulinei? Dovezile stiintifice.

Ce alimente sunt de evitat. Astfel, alimentele de tip fast-food, prajelile, care contin grasimi trans si carnurile procesate carnati, hamburgheri sunt de ocolit. Pomelo: beneficii nenumarate pentru sanatatea ta. Pomelo este un citric care are un numar surprinzator de beneficii pentru sanatate.

O cunoscuta prezentatoare TV se retrage din televiziune dupa 16 ani. Care sunt motivele pentru care jurnalista Antena 3 renunta la pupitrul stirilor (FOTO)

O noua plecare de rasunet de la Antena 3! Dupa 16 ani in care a aparut pe micile ecrane si a adus in casele romanilor cele mai importante informatii din tara, dar si din strainatate, jurnalista renunta la.

Horoscop. Care sunt cele mai inteligente zodii

Fiecare semn zodiacal are o serie de trasaturi care il fac atractiv. Astrologii prezic totul, de la starea generala de sanatate si pana la compatibilitatea in dragoste. Cand vine vorba despre.

Top 10 universitati din lume: care sunt cele mai bune institutii de invatamant superior unde poti studia

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019, care evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume, a fost publicat si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Clasamentul a fost realizat pe baza unei.

De ce apar durerile de cap si care sunt remediile-minune

Adevarul este ca durerile de cap sunt foarte neplacute si nu stii niciodata cu siguranta ce le declanseaza. Durerile de cap pot fi cauzate de mancare, de lipsa somnului etc. , insa este important sa descoperi cauza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )