Libnet.ro
UNICEF

06:45

Deputati din Comisia Juridica, la Amabasada SUA, pentru explicatii privind modificarea Codului Penal. Crin Antonescu: PNL nu participa la aceste discutii, desi a incercat sa contacteze conducerea Comisiei

Hotnews Hotnews,
 Deputati din Comisia Juridica, la Amabasada SUA, pentru explicatii privind modificarea Codului Penal. Crin Antonescu: PNL nu participa la aceste discutii, desi a incercat sa contacteze conducerea Comisiei

Deputati din Comisia Juridica s-au deplasat vineri la Ambasada Statelor Unite, pentru discutii privind modificarile aduse Codului Penal si care acorda o super-imunitate demnitarilor, dar presedintele PNL, Crin Antonescu, acuza faptul ca reprezentantii liberalilor in aceasta comisie nu au fost inclusi pe lista participantilor, desi au incercat sa participe. continuă pe Hotnews

Deputatii din Comisia Juridica, la Ambasada SUA, pentru modificarile din Codul Penal

Deputatii din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au mers, vineri dimineata, la ambasada SUA, relateazaB1 TV. Ambasada a anuntat ca noul cod dauneaza statului de drept. Astfel, juristii dau explica.

Deputatii din comisia juridica, la ambasada SUA (VIDEO).

UPDATE: Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a declarat, vineri ca s-a intalnit cu reprezentantii Ambasadei SUA la Bucuresti pentru a informa corect despre modificarile la Codul Penal. Nicolicea a mai spus ca la intlnirea care a avut loc la sediul Ambasadei a fost prezent si deputatul Ciprian Nica, potrivit Mediafax. Deputatii din Comisia Juridica se prezinta, vineri, la Ambasada Statelor Unite la Bucuresti. Juristii dau explicatii pe marginea modificarii Cordului Penal.

Deputatii din comisia juridica, la ambasada SUA.

Deputatii din Comisia Juridica se prezinta, vineri, la Ambasada Statelor Unite la Bucuresti. Juristii dau explicatii pe marginea modificarii Cordului Penal. Ambasada a anuntat ca noul cod dauneaza statului de drept. Stire in curs de actualizare.

Antonescu: Liberalii nu au fost invitati la Ambasada SUA pentru discutii. Nu m-am inteles cu Ponta pe tema Codului Penal

Presedintele SenatuluiCrin Antonescu a declarat, vineri, ca liberalii din Comisia Juridica din Camera Deputatilor nu au fost invitati la Ambasada SUA, pentru discutii pe aceasta tema. Cativa.

Deputati juristi dau explicatii la Ambasada SUA pentru Codului Penal

Deputati din Comisia juridica, printre care Eugen Nicolicea, au mers astazi la Ambasada SUA la Bucuresti pentru a discuta despre modificarile la Codul Penal, au precizat surse parlamenatre pentru Mediafax.

Deputati juristi dau explicatii la Ambasada SUA pentru Codul Penal

Deputati din Comisia juridica, printre care Eugen Nicolicea, au mers astazi la Ambasada SUA la Bucuresti pentru a discuta despre modificarile la Codul Penal, au precizat surse parlamenatre pentru Mediafax.

Deputati juristi dau explicatii la Ambasada SUA pentru Codul Penal. Crin Antonescu: PNL nu a stiut de intalnire

Deputati din Comisia juridica, printre care Eugen Nicolicea, au mers astazi la Ambasada SUA la Bucuresti pentru a discuta despre modificarile la Codul Penal. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca PNL nu a fost informat despre aceasta intalnire.

Ambasadorii Germaniei si Frantei au cerut explicatii alesilor pe Codul Penal. Ciuca: A fost o discutie pe fiecare articol in parte. Vineri ne intalnim cu SUA

Ambasadorii Germaniei si Frantei la Bucuresti au avut o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia juridica, pe tema modificarilor la Codul Penal. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, a anuntat, la finalul discutiilor, ca s-a dezbatut fiecare articol din Codul Penal in parte. Deputatii urmeaza sa se mai intalneasca cu ambasadorii Marii Britanii si Olandei, iar vineri cu cel al Statelor Unite.

Germania, Olanda si Franta cer explicatii alesilor pe Codul Penal. Ciuca: A fost o discutie pe fiecare articol in parte

Ambasadorii Germaniei, Olandei si Frantei la Bucuresti au o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia juridica, pe tema modificarilor la Codul Penal. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, a anuntat, la finalul discutiilor, ca s-a dezbatut fiecare articol din Codul Penal in parte.

Ambasadorii Germaniei si Frantei au cerut explicatii alesilor pe Codul Penal

Ambasadorii Germaniei si Frantei la Bucuresti au avut o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia Juridica, pe tema modificarilor la Codul Penal. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, a anuntat, la finalul discutiilor, ca s-a dezbatut fiecare articol din Codul Penal in parte. Deputatii urmeaza sa se mai intalneasca cu ambasadorii Marii Britanii si Olandei, iar vineri cu cel al Statelor Unite.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2375 seconds )