Libnet.ro
UNICEF

18:15

Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in dosarul in care este audiat si seful ANI

Antena3 Antena3,
Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in dosarul in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL, Theodor Catalin Nicolescu, a fost adus luni la DNA, cu mandat, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Surse judiciare spun ca. continuă pe Antena3

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, adus la DNA cu mandat pentru audieri in dosarul ANRP (VIDEO)

Deputatul liberal Theodor Nicolescu a fost adus la sediul DNA cu mandat. Acesta urmeaza sa fie audiat in dosarul ANRP, in care seful ANI, Horia Georgescu, este suspectat de abuz in serviciu, fiind adus, luni.

Averea deputatului Theodor Nicolescu se ridica la peste 740.000 lei

Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI, Horia Georgescu, are un apartament, doua case, intre care una de 565 de metri patrati, doua masini, peste 740. 000 de lei in 13 conturi, precum si actiuni la cinci firme si la Fondul Proprietatea, informeaza Mediafax.

Deputatul Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL Theodor Catalin Nicolescu a fost adus cu mandat la DNA, luni, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, surse judiciare declarand ca anchetatorii vizeaza retrocedarea ilegala a unor.

Ministrul Darius Valcov, fost primar de Slatina, adus cu mandat la DNA

Darius Valcov, actual ministru al Finantelor si fost primar al municipiului Slatina intre 2004-2012, a fost adus cu mandat, vineri seara, la sediul DNA. El a fost asteptat de ofiterii institutiei la sediul B1, unde participa la o emisiune despre prezentarea noului Cod Fiscal. Conform primelor informatii, ministrul de Finante este audiat in calitate de suspect intr-un dosar ce ar viza anumite fapte petrecute in timpul mandatului de primar.

Seful ANI, Horia Georgescu, adus cu mandat la DNA (surse)

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat luni la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori in legatura cu Autoritatea Nationala de Restituire a Proprietatilor ANRP), au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

VIDEO Primarul orasului Slatina a fost retinut de DNA in dosarul in care este urmarit penal ministrul Darius Valcov

Primarul orasului Slatina, Ninel Florin Prina, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul in care este urmarit penal Darius Valcov. Primarul din Slatina este acuzat de complicitate la trafic de influenta, arata un comunicat al DNA. Darius Valcov este urmarit penal pentru trafic de influenta in acelasi dosar, fiind suspectat ca ar fi primit spaga pentru a favoriza un om de afaceri. Conform materialului probator administrat in cauza, a rezultat ca Darius Valcov a primit intre 2010-2013, perioada in care ocupa functia de primar al municipiului Slatina, suma de aproximativ 2 milioane de euro.

Deputatul Nicolescu: trei locuinte, 740.000 lei in conturi, actiuni la 5 firme si Fondul Proprietatea

Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI, Horia Georgescu, are un apartament, doua case, intre care una de 565 de metri patrati, doua masini, peste 740. 000 de lei in 13 conturi, precum si.

Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut

ACTUALIZARE 14:21 DNA: Comisia din care facea parte Horia Georgescu a supraevaluat bunuri imobile cu 75. 000 euro Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP, din care facea parte si Horia Georgescu, a aprobat rapoartele de evaluare corespunzatoare unui numar de 3 dosare de despagubire, supraevaluand bunurile imobile respective cu suma totala de aproximativ 75. 000 euro. * Fosta sefa ANRP, Ingrid Zaarour, audiata la DNA * Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )