Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se deschide sezonul 2012 al Premiilor Nobel: Luni va fi anuntat laureatul Premiului pentru Medicina

Hotnews Hotnews,
Se deschide sezonul 2012 al Premiilor Nobel: Luni va fi anuntat laureatul Premiului pentru Medicina

Sezonul 2012 al Premiilor Nobel se deschide luni cu premiul pentru Medicina, dar prestigiosul premiu pentru Pace si cel pentru Literatura, atribuite la sfarsitul saptamanii, starnesc cel mai mare interes, anunta Agerpres. Luni, in jurul orei 09:30 GMT, se va anunta cine ii succede americanului Bruce Beutler, francezului Jules Hoffmann si canadianului Ralph Steinman, recompensati pentru activitatea lor privind sistemul imunitar, si va deveni laureatul din 2012 al premiului pentru Medicina. continuă pe Hotnews

Se deschide sezonul Premiilor Nobel: Luni se anunta premiul pentru medicina

Unii dintre cei mai mari savanti ai lumii se vor afla in lumina reflectoarelor in aceasta saptamana, odata cu acordarea Premiilor Nobel. Sezonul se va deschide, luni, cu premiul pentru medicina, cand.

Sezonul 2012 al Premiilor Nobel se deschide cu premiul pentru medicina.

Sezonul 2012 al Premiilor Nobel se deschide luni cu premiul pentru medicina, dar prestigiosul premiu pentru pace si cel pentru literatura, atribuite la sfarsitul saptamanii, starnesc cel mai mare interes, scrie AFP, potrivit Agerpres. Luni, in jurul orei 09. 30 GMT, se va anunta cine ii succede americanului Bruce Beutler, francezului Jules Hoffmann si canadianului Ralph Steinman, recompensati pentru activitatea lor privind sistemul imunitar, si va deveni laureatul din 2012 al premiului pentru .

Luni se acorda Premiul Nobel pentru Medicina.

Sezonul 2012 al Premiilor Nobel se deschide luni cu premiul pentru medicina, dar prestigiosul premiu pentru pace si cel pentru literatura, atribuite la sfarsitul saptamanii, starnesc cel mai mare interes, informeaza Agerpres. Luni, in jurul orei 09:30 GMT 11:30 ora Romaniei), se va anunta cine ii succede americanului Bruce Beutler, francezului Jules Hoffmann si canadianului Ralph Steinman, recompensati pentru activitatea lor privind sistemul imunitar, si va deveni laureatul din 2012 al .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )