Libnet.ro
UNICEF

15:15

Descinderi in 15 judete la suspecti de evaziune si spalare de bani. Prejudiciul, estimat la 18 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Descinderi in 15 judete la suspecti de evaziune si spalare de bani. Prejudiciul, estimat la 18 milioane de lei

Zeci de perchezitii domiciliare, la care participa 250 de oameni ai legii, sunt efectuate in 15 judete, printre care si Calarasi, dar si municipiul Bucuresti. Anchetatorii au descins la mai multi suspecti, banuiti ca au inselat statul cu peste 18 milioane lei, prin evaziune fiscala. continuă pe Adevărul

Perchezitii in Mehedinti la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul este de 4 milioane de euro

Joi dimineata, sub coordonarea de specialitate a Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, politistii efectueaza 58 de perchezitii, in 15 judete si in municipiul Bucuresti, la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 18. 000 de lei, prin evaziune fiscala.

Perchezitii de amploare in 15 judete. Cumnatul primarului din Baia de Arama si alte 42 de persoane, AUDIATE intr-un dosar de evaziune fiscala

UPDATE: Cumnatul primarului din Baia de Arama Mehedinti) si alte 42 de persoane vor fi duse la audieri, joi, in urma perchezitiilor din Bucuresti si 15 judete, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 4 milioane euro.

Perchezitii in 15 judete si in Capitala privind evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii efectueaza in aceasta dimineata 58 de perchezitii, in 15 judete si in municipiul Bucuresti, la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 18 milioane de lei, prin evaziune fiscala.

Politistii efectueaza joi dimineata 58 de perchezitii in Bucuresti si alte 15 judete la persoane banuite de evaziune fiscala

Politistii efectueaza joi dimineata 58 de perchezitii in 15 judete si in municipiul Bucuresti, la persoane banuite de evaziune fiscala. Prejudiciul este estimat la peste 18 milioane de lei. La data de 2.

Perchezitii de amploare in 15 judete. Zeci de persoane, AUDIATE intr-un dosar de evaziune fiscala

Politia efectueaza, joi dimineata, 58 de perchezitii domiciliare si la societati comerciale, in 15 judete si in Capitala la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 18. 000 de lei, prin evaziune fiscala, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Perchezitii in Bucuresti si 15 judete, la persoane banuite de evaziune fiscala de 4 milioane euro

Zeci de perchezitii au loc, joi dimineata, in Bucuresti si 15 judete, la sediile mai multor societati comerciale si persoane banuite de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ patru milioane de euro, fiind vizata si firma cumnatului primarului din Baia de Arama, judetul Mehedinti.

Sase persoane, audiate intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu prejudiciu de 29 de milioane de lei

Mai multe perchezitii au avut loc, miercuri, la adrese din Bucuresti si din judetele Prahova, Ilfov si Brasovintr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu prejudiciu de 29 de milioane de lei. in urma acestei actiuni, sase persoane au fost duse la audieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )