Libnet.ro
UNICEF

06:00

Perchezitii in 15 judete si in Capitala privind evaziune fiscala si spalare de bani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii in 15 judete si in Capitala privind evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii efectueaza in aceasta dimineata 58 de perchezitii, in 15 judete si in municipiul Bucuresti, la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 18 milioane de lei, prin evaziune fiscala. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii in Bucuresti si 15 judete, la persoane banuite de evaziune fiscala de 4 milioane euro

Zeci de perchezitii au loc, joi dimineata, in Bucuresti si 15 judete, la sediile mai multor societati comerciale si persoane banuite de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ patru milioane de euro, fiind vizata si firma cumnatului primarului din Baia de Arama, judetul Mehedinti.

Perchezitii in Mehedinti la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul este de 4 milioane de euro

Joi dimineata, sub coordonarea de specialitate a Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, politistii efectueaza 58 de perchezitii, in 15 judete si in municipiul Bucuresti, la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 18. 000 de lei, prin evaziune fiscala.

Perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala privind rambursari ilegale de TVA

Politia Romana efectueaza, la aceasta ora, o actiune, in municipiul Bucuresti, pentru destructurarea unei retele infractionale specializata in evaziune fiscala, in scopul obtinerii de rambursari ilegale de TVA.

Politistii efectueaza joi dimineata 58 de perchezitii in Bucuresti si alte 15 judete la persoane banuite de evaziune fiscala

Politistii efectueaza joi dimineata 58 de perchezitii in 15 judete si in municipiul Bucuresti, la persoane banuite de evaziune fiscala. Prejudiciul este estimat la peste 18 milioane de lei. La data de 2.

Sase persoane, audiate intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu prejudiciu de 29 de milioane de lei

Mai multe perchezitii au avut loc, miercuri, la adrese din Bucuresti si din judetele Prahova, Ilfov si Brasovintr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu prejudiciu de 29 de milioane de lei. in urma acestei actiuni, sase persoane au fost duse la audieri.

Perchezitii la firme din Olt suspectate de evaziune fiscala in domeniul achizitiilor publice

Oamenii legii au derulat, in aceasta dimineata, o serie de perchezitii in judetul Olt la sediile unor firme conduse de persoane suspectate de implicare intr-o ampla retea infractionala specializata in evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul achizitiilor publice. in afara de Olt, operatiunea a cuprins simultan alte trei judete vecine.

Perchezitii de amploare in 15 judete. Cumnatul primarului din Baia de Arama si alte 42 de persoane, AUDIATE intr-un dosar de evaziune fiscala

UPDATE: Cumnatul primarului din Baia de Arama Mehedinti) si alte 42 de persoane vor fi duse la audieri, joi, in urma perchezitiilor din Bucuresti si 15 judete, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 4 milioane euro.

Zeci de perchezitii in Brasov, intr-un dosar de evaziune fiscala

Peste 40 de perchezitii au loc, joi dimineata, in judetul Brasov, la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de 23 de milioane de lei.

Bucuresti: Patru perchezitii au loc societati comerciale suspectate de evaziune fiscala

Patru perchezitii au loc in Bucuresti joi dimineata, in urma carora cinci persoane vor fi duse la audieri, informeaza B1 TV. Persoanele sunt suspectate de evaziune fiscala prin intermediul unor firme. Doua dintre.

Irina Socol, fost presedinte al SIVECO Romania, condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru evaziune fiscala

Irina Socol, fostul presedinte al SIVECO Romania, a fost condamnata, joi, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzata de evaziune fiscala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )