Libnet.ro
UNICEF

09:15

Detalii socante despre Brad Pitt. Ce a putut face cu o fata de 15 ani, in trecut

Playtech Playtech,
Detalii socante despre Brad Pitt. Ce a putut face cu o fata de 15 ani, in trecut

E clar ca Brad Pitt este unul dintre cei mai atragatori barbati din lume, lucru regasit in diferite clasamente, dar cine si-ar fi imaginat ca inceputul lui stangaci intr-ale actoriei, ocupatiile lui ocazionale, fiind pentru o perioada sofer si purtand costumul cocosului El Pollo Loco pentru a-si plati lectiile de arta, l-ar aduce intr-un asemenea . continuă pe Playtech

George Burcea, dezvaluiri socante despre Andreea Balan: A fost prinsa cu alt barbat

George Burcea a facut dezvaluiri socante despre Andreea Balan. Aceasta ar manipula situatia astfel incat sa fie mai bine vazuta ca el in timpul divortului. Acesta a lansat acuzatiile chiar la emisiunea Ferma. Oraseni vs. sateni, acolo unde este concurent. Actorul spune ca Andreea Balan s-a folosit de faptul ca stia ca este prins intr-un .

Anda Adam si Cezar Ouatu, scene interzise minorilor la Ferma de la PRO TV. Ce au putut face in baie

Scene interzise minorilor au avut loc la emisiunea Ferma Oraseni versus Sateni. Protagonistii au fost nimeni altii decat Cezar Ouatu si Anda Adam. Cei doi au oferit un show care i-au facut sa se rusineze pe multi dintre telespectatorii PRO TV. Cei doi s-au spalat unul pe celalalt. Telespectatorii au ramas socati. Cezar Ouatu si .

Brad Pitt si Jennifer Aniston, din nou impreuna. De ce s-au reintalnit cei doi fosti soti

De data aceasta, avem si dovada intalnirii celor doi, iar faptul ca Brad a avut un vis erotic cu Jen chiar pune paie pe foc. Oare cei doi fosti soti vor forma din nou un cuplu? Cert e ca sunt din ce in ce mai apropiati dupa divortul lui de Angelina Jolie.

Citu: Nu vom permite in acest an o crestere a punctului de pensie peste ceea ce s-a putut face

O crestere a punctului de pensie nu va fi permisa peste ceea ce s-a putut realiza pana in acest moment, a declarat, luni, ministrul Finantelor, Florin Citu, la Bursa de Valori Bucuresti, potrivit Agerpres. Pentru ca suntem la piata de capital si la noi se uita multi investitori. Trebuie sa dau un mesaj si pentru investitori. Am avut saptamana trecuta mai multe discutii si trebuie sa explicam ce se intampla astazi in Parlamentul Romaniei pentru ca apar ingrijorari de la faptul ca opozitia, socialistii, readuc din nou in discutie cresterea punctului de pensie cu 40%. As vrea sa-i asigur atat pe investitori, cat si agentiile de rating, si pe cei de pe piata de capital ca acest Guvern nu va permite, si domnul premier este aici, nu va permite modificarea punctului de pensie in acest an. Ramane asa cum am stabilit la rectificarea bugetara, a spus Florin Citu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )