Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detalii socante despre tragedia din Branesti. Ce spun rudele femeii care s-a aruncat in fata trenului (VIDEO)

B1 B1,
Detalii socante despre tragedia din Branesti. Ce spun rudele femeii care s-a aruncat in fata trenului (VIDEO)

Noi informatii socante despre tragedia din Branesti. Femeia care s-a sinucis impreuna cu cei trei copii era insarcinata si suferea de depresie, informeaza B1 TV. in plus, aceasta mai pierduse. continuă pe B1

Detalii socante despre disparitia lui Codrut Marta. Ce a declarat la DNA un controversat om de afaceri

Apar noi detalii socante despre disparitia lui Codrut Marta. Fostul sef de cabinet al ex-presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Codrut Alexandru Marta, este disparut de mai bine de cinci.

CFR: Circulatia mai multor trenuri este afectata, dupa tragedia din halta Branesti

Purtatorul de cuvant al CFR, Alina Predescu, a anuntat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca circulatia trenurilor spre si dinspre litoraleste afectata, dupa tragedia din halta.

Detalii noi despre agresorul fiicei lui Adrian Enache. Aflat in inchsioare, libanezul a... (FOTO)

Detalii noi despre agresorul fiicei lui Adrian Enache. Ali Kannan, barbatul care a atacat-o in 2014 pe Diana Enache in blocul in care locuia, a luat o decizie importanta pentru eliberarea sa. Ac.

Sabin Orcan, despre atacul din Barcelona: Spania nu este straina de astfel de incidente. Ca turist nu ai cum sa te aperi

Directorul editorial al ziarului Romania Libera, Sabin Orcan, discuta, la postul de televiziune B1 Tv, despre atentatul din Barcelona, produs, joi dipa-amiaza, cand o furgoneta a intrat in pietonii aflati in zona turistica La Rambla.

Atac la Barcelona. Ce povesteste un roman despre atmosfera din oras, in urma atacului din zona turistica La Rambla

Ariel Constantinof, un blogger roman aflat in Barcelona, povesteste, pe pagina sa de Facebook, despre atmosfera din Barcelona, dupa atacul terorist produs in zona turisitica La Rambla.

Detalii incredibile despre femeia care s-a aruncat in fata trenului, impreuna cu cei trei copii. De cine incerca sa scape!

Femeia care s-a aruncat, joi, in fata trenului, la Branesti, impreuna cu cei trei copii minori ai sai, ar fi inaintat o actiune de divort in 2009, din cauza sotului gelos, insa a re.

Dana Grecu, dupa ce a vazut imaginile neblurate cu tragedia din Barcelona: Sunt pur si simplu socante. E un carnagiu urias!

O furgoneta a intrat in multime, joi dupa-amiaza, in zona turistica Ramblas din Barcelona. Cel putin doua persoane au murit, iar alte aproximativ 20 au fost grav ranite. Dana Grecu a vazut.

Detalii noi despre gazonul de pe Arena Nationala. Ce decizie s-a luat

Se schimba din nou gazonul pe Arena Nationala. Este a opta oara in sase ani cand stadionul de sute de milioane de euro are nevoie de ajustari. Potrivit Primariei Capitalei, schimbarea gazonului se.

Detalii noi despre gazonul de pe Arena Nationala. Ce decizie s-a luat (FOTO)

Se schimba din nou gazonul pe Arena Nationala. Este a opta oara in sase ani cand stadionul de sute de milioane de euro are nevoie de ajustari. Potrivit Primariei Capitalei, schimbarea gazonului se.

Surse: Ministrul Tudorel Toader l-a reclamat pe procurorul general Augustin Lazar la Inspectia Judiciara, pentru ca nu vrea sa dea Comisiei de ancheta documente despre alegerile din 2009

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis, miercuri, dupa discutia cu procurorul general Augustin Lazar, sa sesizeze Inspectia Judiciara in legatura cu furnizarea de documente despre ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, au declarat surse din Ministerul Justitiei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )