Libnet.ro
UNICEF

16:15

DETALII TERIFIANTE: Primele fotografii cu CADAVRUL lui Razvan Ciobanu dupa ce s-a facut PRAF cu masina. IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

B1 B1,
DETALII TERIFIANTE: Primele fotografii cu CADAVRUL lui Razvan Ciobanu dupa ce s-a facut PRAF cu masina. IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata intr-un teribil accident de circulatie, iar politistii investigheaza acum circumstantele care au dus la producerea tragediei. continuă pe B1

Detalii cutremuratoare: Cum a fost de fapt gasit Razvan Ciobanu langa masina

Detalii cutremuratoare despre accidentul in care designerul Razvan Ciobanu si-a pierdut viata. Paramedicii sositi la fata locului au fost socati de cum l-au gasit pe creatorul de moda. Razvan.

Primele detalii despre accidentul in care si-a pierdut viata creatorului Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a murit la 43 de ani intr-un accident de circulatie, in Constanta, chiar in a doua zi de Paste. Creatorul de moda ar fi pierdut controlul masinii si s-ar fi izbit de un copac. Purtatorul de.

Primele detalii despre accidentul in care si-a pierdut viata creatorul Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a murit la 43 de ani intr-un accident de circulatie, in Constanta, chiar in a doua zi de Paste. Creatorul de moda ar fi pierdut controlul masinii si s-ar fi izbit de un copac. Purtatorul de.

Razvan Ciobanu a murit. Noi detalii despre moartea creatorului de moda. Psiholog: Apropiatii ar fi putut sa sesizeze momentele dificile

Razvan Ciobanu a muritluni dimineata, in urma unui accident teribil. Masina la volanul careia se afla creatorul de modaa parasitcarosabilul si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a pr.

Noi detalii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce se afla creatorul de moda la intrarea in Sacele si cui apartinea masina

Anchetatorii incearca sa stabileasca toate detaliile in cazul mortii creatorului de moda Razvan Ciobanu, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta.

Creatorul Razvan Ciobanu a murit. Primele imagini de la fata locului - VIDEO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda era singur in masi.

Fostul partener al lui Razvan Ciobanu, primele declaratii dupa moartea acestuia: E cumplit. Am vorbit cu el chiar ieri

Fostul partener de viata al designerului Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident auto, a declarat ca ultima data a vorbit cu el la telefon in urma cu doar o zi si stia ca se afla la festivalul Sunwaves.

A MURIT RAZVAN CIOBANU: Creatorul de moda s-a izbit cu masina de un copac (VIDEO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a incetat din viata, luni dimineata, dupa ce masina in care se afla s-a lovit de un copacin localitatea constateana Sacele. Evenimentul a avut loc la primele.

Politia Constanta exclude varianta sinuciderii in cazul lui Razvan Ciobanu: Conducatorul auto a fost proiectat in afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia

Politia Constanta a facut primele precizari oficiale din ancheta privind moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu. Acestia arata ipoteza sinuciderii este exclusa, iar Ciobanu se afla singur in masina la.

Informatii SCANDALOASE: Hotii l-au JEFUIT pe Razvan Ciobanu dupa accidentul teribil in care A MURIT (VIDEO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, dupa ce masina in care se afla s-a izbit de mai multi copaci in dreptul localitatii Sacele. Primele date ale anchetei, arata ca acesta circula cu vi.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )