Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dezastru dupa furtuna din Bucuresti: Masini distruse de copaci, semafoare defecte si acumulari de apa pe strazi

B1 B1,
Dezastru dupa furtuna din Bucuresti: Masini distruse de copaci, semafoare defecte si acumulari de apa pe strazi

O furtuna puternica a lovit Bucurestiul vineri dupa-amiaza, iar in urma ei au ramas pagube insemnate. Doi copaci au fost doborati de vantul puternic si cel putin 8 autoturisme au fost serios. continuă pe B1

Enel intrerupe, vineri, curentul in mai multe zone din Bucuresti si judetul Ilfov

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, vineri, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov. Masura a fost luata pentru efectuarea lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

Cladirile de birouri din Bucuresti, mai vechi de 2-3 ani, pot avea probleme din punct de vedere energetic

Cladirile de birouri din Bucuresti mai vechi de 2 sau 3 ani de zile pot avea probleme din punct de vedere energetic, acestea necesitand o modernizare a sistemelor de climatizare in vederea economisirii din factura de energie electrica, a declarat, ieri, directorul AVI Compact, Florin Radulescu.

Trei chimisti de renume vor primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti

Universitatea din Bucuresti va acorda titlul de Doctor Honoris Causa chimistilor Miguel Julve, Francesc Lloret si Avelino Corma, profesori si cercetatori cu contributii inovatoare in domenii variate ale chimiei, precum cataliza sau chimia anorganica.

Paguba dupa furtuna in Targoviste: Mai multe strazi inundate, copaci doborati de vant si masini avariate

Ploaia torentiala care a cazut vineri dupa-amiaza in Dambovita a cauzat inundarea mai multor strazi dinTargoviste, in timp ce mai multi copaci au fost doborati de vant. Nu s-au inregistrat.

Doua masini, distruse dupa ce un copac s-a prabusit in Sectorul 6

Doua autoturisme au fost avariate aproape in totalitate, miercuri seara, de un copac cu radacinile putrede care s-a prabusit pe Aleea Dumbravita din Sectorul 6.

Un elev din Bucuresti, dat afara din examen, pentru copiat

Un elev din Capitala a fost eliminat din bacalaureat la proba orala de limba romana, dupa ce a fost prins avand la el un telefon mobil, si nu va mai putea da examenul in urmatoarele doua sesiuni, informeaza Mediafax.

Faze tari: Un batran si o bruneta, filmati cand fac sex, la doi pasi de Piata Unirii din Bucuresti; Sediul de un milion de euro al Episcopiei Salajului seamana cu o discoteca; Kim Jong-un s-a suparat pe meteorologii nord-coreeni din cauza previziunilor i

Au cazut de la balcon cand faceau sex. Adolescentii au murit pe loc. Tragedie la Londra! Doi studenti si-au pierdut viata in timpul unei partide de sex in balcon. Ei au cazut in gol de la etajul VI al unui bloc, dupa ce baiatul a pus-o pe fata cu fundul pe balustrada. BAC 2014 - Profesorii au ras in hohote cand au vazut cum il cheama pe acest elev. E incredibil ce scrie in buletinul lui. Bacalaureatul si-a intrat in drepturi, cu prima proba - cea orala la limba si literatura romana. Printre elevii care au intrat in febra examenului se numara si un baiat.

Tratamentele contra tantarilor, in parcurile din Bucuresti

Tratamentele contra tantarilor in zonele verzi din Capitala vor fi facute pana in luna octombrie inclusiv, de luni pana vineri, intre orele 21. 00 si 1. 00,informeaza Primaria Municipiului Bucuresti PMB).

Raport dupa controalele din spitale: S-a constatat o stare igienico-sanitara necorespunzatoare in 20% dintre ele

Concluziile rezultate in urma controalelor din spitale cu privire la curatenia si calitatea conditiilor nu sunt imbucuratoare. Dupa verificarea a 347 de spitale publice, autoritatile din sistemul medical au.

Persoanele cu boli psihice, tratate dupa modelul din Anglia: gradina terapeutica in curtea spitalului

Prima gradina terapeutica din Romania amenajata in incinta unui spital de psihiatrie a fost inaugurata la Arad. Este intinsa pe 1500 de metri pastrati si are peste 3000 de de plante viu colorate pe care.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )