Libnet.ro
UNICEF

01:05

DEZBATERE Cinci ani de criza in Romania, cu economistul Florin Citu.

România Liberă România Liberă,
DEZBATERE Cinci ani de criza in Romania, cu economistul Florin Citu.

Criza economica a implinit cinci ani in tara noastra, insa economia din Romania are de suferit mai ales din cauza unui sistem bancar foarte costisitor, a unei guvernari care alunga investitorii, a unui sistem de taxe si impozite tot mai apasator si mai ales a unei mentalitati si a unei clientele care impiedica bunul mers al unei piete libere. Florin Citu este invitatul acestei editii si ne vorbeste despre cum a reusit Romania sa creasca cu doar 1% pe an din 90 incoace dar si despre starea in . continuă pe România Liberă

Bursele europene lasa in urma cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut ieri fata de nivelul maxim al ultimilor cinci ani atins recent, dupa ce Carnival Corp. si-a redus estimarile privind rezultatele financiare.

Bursele din Europa, la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut, vineri, pana la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani, dupa anuntul privind avansul increderii consumatorilor din SUA.

Deale justitiei: un primar prahovean a fost condamnat la patru ani cu suspendare intr-un dosar in care initial primise cinci ani cu executare

Iulian Popa PDL), primarul comunei prahovene Secaria, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru coruptie intr-un dosar trimis spre rejudecare instantei de fond, in care edilul primise cinci ani inchisoare cu executare. Acuzatia adusa de procurori: prejudicierea fondurilor UE. Noua sentinta poate fi atacata cu recurs.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )