Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Iuliu Maniu, un exemplu de om politic

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live: Iuliu Maniu, un exemplu de om politic

Despre politica se spune adesea in spatiul public romanesc ca, daca n-ar avea o concurenta serioasa si atestabila, ar fi cea mai veche meserie din lume. Dar pana si mereu paradoxala Romanie a reusit sa contrazica aceasta general valabila zicala nascand un politician care a pus in prim planul preocuparilor sale constiinta, si nu maruntul interes particular sau de partid. continuă pe Adevărul

incepe TIFF 2016. Directorul festivalului, Tudor Giurgiu, in direct din Cluj la Adevarul Live

In aceasta seara, Festivalul Iinternational de Film Transilvania TIFF isi deschide portile pentru a 15-a editie. Cu vesti la cald, chiar din Cluj Napoca, directorul festivalului, regizorul Tudor Giurgiu, este invitat intr-o legatura directa la Adevarul Live, de la ora 14.

Adevarul Live, ora 12.00. Mihai Toader, candidatul PSD pentru Sectorul 2. Planul pentru a castiga alegerile dupa 15 ani de domnie Ontanu

Mihai Mugur Toader, candidatul PSD-UNPR pentru Primaria Sectorului 2, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre proiectul sau electoral si despre competitia cu liberalul Dan Cristian Popescu.

Adevarul Live, ora 14:00. Ce se intampla in dormitoarele romanilor dupa ce se stinge lumina: despre umbrele intimitatii si vietii sexuale de cuplu

Expertul in sanatate relationala Otilia Mantelers si psihologul clinician Gaspar Gyorgy, presedintele Asociatiei Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie, vin in studioul Adevarul Live pentru a oferi raspunsuri la intrebari despre problemele care apar intr-un cuplu, despre cat de greu este sa pastrezi pasiunea intr-o casnicie si in ce masura poti mentine o relatie in care sexul aproape ca nu mai exista.

Scriitorul de succes Igor Bergler vine la Adevarul Live, de la ora 14.00. El a scris un Codul lui Da Vinci romanesc

Scriitorul de succes Igor Bergler, care a vandut 70. 000 de exemplare din romanul sau Biblia pierduta, considerat un Codul lui Da Vinci romanesc, vine astazi, de la ora 14. 00, in studioul Adevarul Live, pentru a purta o discutie cu jurnalistul cultural Florin Ghioca.

George Mihaita, despre salvarea prin comedie si FestCo 2016, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Intre 21-29 mai, la Bucuresti se intampla cel mai important festival teatral dedicat comediei, FestCo. Directorul Teatrului de Comedie, actorul George Mihaita, este invitat in studioul Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru o discutie serioasa despre rolul si locul comediei in zona teatrala romaneasca.

Adevarul Live, ora 16.00:Cum s-au facut privatizarile dupa Revolutie?

O intrebare pusa obsedant in ultimele decenii si ale carei raspunsuri, partial, le gasim in marile dosare penale deschise in ultima perioada. Dar restul?.

Simptomele banale care pot anunta un cancer ovarian. Povestea unei supravietuitoare, la Adevarul Live

In Romania, in fiecare an, 1. 850 de femei sunt diagnosticate cu cancer de ovar, potrivit datelor GLOBOCAN 2012. Cel mai important de stiut este ca boala poate fi tratata cu succes daca este descoperita din timp, numai ca manifestarile sunt de multe ori inselatoare.

Clotilde Armand: Iubesc si Romania, si Franta. Arma mea secreta e societatea civila

Candidatul USB pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre proiectul sau pentru Sectorul 1, despre modul cum decurge campania electorala si interactiunea cu votantii sai.

Adevarul Live: Halep a pornit ca din tun la Roland Garros. De ce sansele ei de a juca finala s-au imbunatatit din prima zi

A 6-a jucatoare a lumii a castigat in timp record, in turul I, dupa ce, la Australian Open, furnizase surpriza negativa a intrecerii, fiind invinsa de Shuai Zhang China) care, la vremea respectiva, ocupa locul 133 mondial.

Povestea medicului palestinian, absolvent la Craiova, care are in grija 16.000 de refugiati, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Medicul palestinian Issam Stetie a absolvit medicina generala in 1985, la Craiova, insa a decis sa se intoarca pe meleagurile natale, pentru a avea grija de ai lui. A nimerit in plina intifada, fiind nevoit sa aiba grija de sute de raniti.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.215 seconds )