Libnet.ro
UNICEF

16:00

Se dezbraca complet in cele mai aglomerate locuri din oras. Femeia aceasta le da batai de cap autoritatilor din Shanghai

Antena3 Antena3,
Se dezbraca complet in cele mai aglomerate locuri din oras. Femeia aceasta le da batai de cap autoritatilor din Shanghai

O exibitionista le da mari batai de cap autoritatilor din orasul chinez Shanghai. Femeia se dezbraca complet in cele mai aglomerate locuri din oras si apoi posteaza fotografiile pe retelele de socializare. continuă pe Antena3

O femeie din Shanghai se dezbraca complet in cele mai aglomerate locuri din oras (FOTO)

O femeie din Shanghai se dezbraca complet in cele mai aglomerate locuri din orasul chiez, relateaza DailyMail. Dupa ce scapa de haine, tanara isi face fotografii pe care le posteaza, mai apoi, pe.

Mirele a inlemnit cand a vazut ce invitati se aseaza la masa. Nunta se tinea in cel mai luxos restaurant din oras

Willie si Carol Fowler au decis sa se casatoreasca, pentru ca dragostea lor era una sincera si frumoasa. Asa ca au platit pentru cel mai scump restaurant din Atlanta, Georgia si au trimis invitatii catre.

Cele mai amuzante insulte din istorie. Draga mea, esti urata. Maine, eu voi fi treaz, dar tu tot urata vei fi

Publicatia Daily Mail a realizat un top al celor mai amuzante insulte din istorie. Pe primul loc se afla o replica data de premierul britanic Winston Churchill unui parlamentar socialist, dupa ce acesta l-a acuzat.

Care sunt cele mai periculoase orase din Republica Moldova

Capitala ocupa primul loc din Republica Moldova in topul oraselor cu cea mai mare infractionalitate, precum si in clasamentul cu cele mai multe jafuri si infractiuni grave.

Cele mai amuzante insulte din istorie

O replica data de fostul premier britanic Winston Churchill unui parlamentar socialist ocupa prima pozitie intr-un top al celor mai amuzante insulte din istorie.

FOTO in cautarea celor mai romantice locuri din lume pentru un sarut

O echipa de artisti italieni, cunoscuti sub denumirea de 0707, distribuie foite autocolante cu mesajul cel mai frumos loc pentru un sarut pe strazile din Londra, Paris si Sydney.

FOTO B.U.G. Mafia a pus strada pe CD. Cele mai mari 10 hituri din cariera de 20 de ani a trupei

Pe 12 octombrie, B. Mafia, una dintre cele mai reprezentative trupe din muzica romaneasca postdecembrista, a aniversat 20 de ani de la infiintare. De Pantelimonul petrece la in anii ce-au trecut, va prezentam cele mai mari hituri lansate de B. Mafia de-a lungul carierei.

Cele mai apreciate 10 afaceri romanesti la inceput de drum

Wall-Street. ro sustine activ antreprenoriatul romanesc si, din pozitia unuia dintre cele mai citite publicatii de afaceri, cum putem face acest lucru mai bine decat a scrie despre ele si a le face cunoscute? Iata 10 dintre cele mai comentate si.

Musulmanii de la Constanta se pregatesc de sarbatoare. Unde sunt cele mai tari petreceri de Kurban Bayram

Cele mai tari petreceri cu muzica turceasca sunt anuntate pentru marti, 15 octombrie. Daca prima zi a Sarbatorii Sacrificiului este dedicata mesei in familie, seara incep petrecerile pentru cei mai tineri dintre musulmani.

Tableta care sa inlocuiasca laptopul: cele mai bune modele pe care va ajunge sa ruleze Windows 8.1

Windows 8. 1 debuteaza in mai putin de o saptamana si impreuna cu el ies pe piata noile tablete care sa faca laptopul uitat. Noi le trecem in revista pe cele mai bune, cele care merita atentia in acest moment. Sony, Microsoft, Dell si Asus sunt producatorii care, deocamdata, au ceva interesant de aratat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )