Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dezinfectantii pentru 10 primarii din Bistrita-Nasaud au ars intr-un incendiu

Antena3 Antena3,
Dezinfectantii pentru 10 primarii din Bistrita-Nasaud au ars intr-un incendiu

Sediul Prefecturii din Bistrita-Nasaud a fost cuprins de un incendiu in timpul noptii de vineri spre sambata, din cauza unei prize defecte. in urma incendiului, au ars dezinfectantii pentru 10 primarii din judet. Incendiul a izbucnit in jurul orei 01. 00, la subsolul institutiei. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unei prize defecte. continuă pe Antena3

Cum folosesti corect dezinfectantii pentru maini (la scoala, la serviciu si acasa)

Fie ca ne place sau nu sa o recunoastem, dezinfectantii pentru maini au devenit o parte din viata noastra in ultimele 6 luni. Daca la inceputul pandemiei materialelor de dezinfectare erau la mare cautare, creindu-se o criza la nivel global, astazi, fiecare dintre noi are acces la materiale de igienizare care sa-l tina departe de riscuri si complicatii.

NICUSOR DAN: Eu sunt foarte optimist ca o sa luam sapte primarii din sapte

Candidatul sustinut de PNL si USR Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, s-a declarat optimist ca formatiunile care il sustin vor castiga toate cele sapte primarii din Bucuresti si a facut un apel la bucuresteni sa vina duminica la vot.

incep filmarile pentru sezonul 3 din Pose, insa pandemia schimba un detaliu important!

Incep filmarile pentru cel de-al treilea sezon al serialului Pose. Vine insa cu schimbari cauzate de pandemia de coronavirus. Iata in continuare toate detaliile.

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi de peste 2 milioane de lei cinci companii acuzate de trucarea licitatiei pentru reabilitarea strazilor din Pitesti

Consiliul Concurentei a impartit amenzi de peste 2,2 milioane de lei intre-un caz de trucare a licitatiei pentru reabilitarea strazilor din Pitesti. Institutia a amendat cu 2. 094 lei aproape 468. 000 euro).

Incendiu la sediul Prefecturii Bistrita-Nasaud. Au ars dezinfectantii pentru sectiile de votare

Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de vineri spre sambata, 26 septembrie,in subsolul cladirii Palatului Administrativ din judetul Bistrita. Incendiude proportii la Pre.

ADVERTORIAL Augusta Dragic, Fundatia Superbet: Ce sfat am pentru orice femeie din Romania? Ai grija de tine, nu neglija sanatatea!

In Romania, Pandemia COVID a condus la intarzieri in diagnosticarea si tratamentul pacientilor oncologici, inclusiv a victimelor cancerului de col uterin si de san printre femei; este una din concluziile conferintei de presa prilejuita de evenimentul Digital Race for Cure 2020 care are loc intre 25 si 27 septembrie. Evenimentul este cea mai renumita cursa de informare si de strangere de fonduri pentru cancerul de san. Fiecare inscriere pe raceforthecure. eu) in cursa digitala este transformata in analize medicale pentru femeile defavorizate, care poate nu au facut niciodata o mamografie sau un test Papanicolau.

PENTRU ADUNAREA ACTIONARILOR DIN 12 OCTOMBRIE ASF cere SIF Oltenia sa completeze ordinea de zi cu solicitarile SIF1 and 4 si Certinvest

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) cere Consiliului de Administratie al SIF Oltenia SIF5) sa completeze ordinea de zi a adunarii actionarilor din data de 12 octombrie cu solicitarile venite din partea grupului format din SIF Banat-Crisana SIF1) and SIF Muntenia SIF4), precum si din partea Certinvest, se arata intr-un raport al societatii de investitii financiare din Craiova remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )