Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dezvaluiri despre Regele Mihai: De ce i-a refuzat Regina Ana prima cerere in casatorie

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri despre Regele Mihai: De ce i-a refuzat Regina Ana prima cerere in casatorie

Istoricul Adrian Cioroianu a dezvaluit la TVR povestea de dragoste dintre Regele Mihai si Regina Ana. in toamna anului 1947, Regele Mihai a sosit la Londra cu ocazia nuntii verisoarei sale, actuala Regina. continuă pe Antena3

Stefan Banica, mesaj TULBURATOR despre Regele Mihai: Discurs cu ropote de aplauze la Sala Palatului

Stefan Banica Jr. a refuzat sa-si anuleze concertul de Craciun, in ciuda faptului ca primul din aceasta serie se desfasura exact in ziua in care se organizau funeraliile Regelui Mihai.

Momente emotionante la Palatul Regal. Ce spun romanii despre Regele Mihai

Este impresionant ceea ce se intampla in Capitala in aceste zile. Mii de oameni au venit sa aduca un ultimul omagiu Regelui Mihai, dupa depunerea trupului neinsufeltit la Palatul.

Regele Mihai, despre momentul in care a fost nevoit sa plece din tara: N-am avut incotro

Regele Mihai I a fost inmormantat, sambata seara, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde a fost inmormantata si Regina Ana. Regele Mihai.

LIVEVIDEO Regele Mihai I este inmormantat la Curtea de Arges. In Piata Palatului Regal, inainte de a se pleca spre Catedrala, s-a strigat Regele Mihai! si Monarhia salveaza Romania

Regele Mihai este astazi inmormantat in noua Catedrala din Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentantii mai multor familii regale si imperiale. Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai este transportat la aceasta ora, cu trenul regal, la Curtea de Arges, unde fostul suveran va fi inmormantat in jurul orei 19:00. Regele va fi inmormantat in Catedrala Manastirii Curtea de Arges, unde este inmormantata si sotia sa, Regina Ana. Mii de oameni au intampinat trenul regal pe peroanele garilor prin care acesta a trecut in drum spre Curtea de Arges. -----Vezi in articol intregul program al funeraliilor.

LIVEVIDEO Regele Mihai I este inmormantat la Curtea de Arges. In Piata Palatului Regal din Bucuresti s-a strigat Regele Mihai! si Monarhia salveaza Romania. Mii de oameni au intampinat trenul regal pe peroanele garilor, in drum spre Curtea de Arges

Regele Mihai este inmormantat astazi in noua Catedrala din Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentantii mai multor familii regale si imperiale. Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a fost transportat, cu trenul regal, la Curtea de Arges, unde fostul suveran va fi inmormantat in jurul orei 19:00. Regele va fi inmormantat in Catedrala Manastirii Curtea de Arges, unde este inmormantata si sotia sa, Regina Ana. Mii de oameni au intampinat trenul regal pe peroanele garilor prin care acesta a trecut in drum spre Curtea de Arges. -----Vezi in articol intregul program al funeraliilor.

VIDEO Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges. In Piata Palatului Regal din Bucuresti s-a strigat Regele Mihai! si Monarhia salveaza Romania. Mii de oameni au intampinat trenul regal pe peroanele garilor, in drum spre Curtea de Arges

Regele Mihai a fost inmormantat sambata seara in noua Catedrala din Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentantii mai multor familii regale si imperiale. Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a fost transportat, cu trenul regal, la Curtea de Arges, unde a avut loc ceremonia de inmormantare a fostului suveran. Regele a fost inmormantat in Catedrala Manastirii Curtea de Arges, unde este inmormantata si sotia sa, Regina Ana. Mii de oameni au insotit cortegiul funerar in prima parte a zilei, pe strazile din Bucuresti, si alte cateva mii au intampinat trenul regal pe peroanele garilor prin care acesta a trecut in drum spre Curtea de Arges. In gara din Curtea de Arges, trenul a fost asteptat de 2. 000 de oameni. -----Vezi in articol intregul program al funeraliilor.

Regele Mihai a fost inmormantat la Catedrala din Curtea de Arges. 21 de salve de tun si imnul national, in onoarea fostului suveran - Galerie FOTO si VIDEO

Regele Mihai I a fost inmormantat, sambata seara, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde a fost inmormantata si Regina Ana. La.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cat de atent era Regele Mihai la cuvinte

Regele Mihai era foarte atent la cuvinte. Pentru ca stia ca esti responsabil de cuvintele pe care le rostesti. Si aici Regele Mihai ne da o lectie splendida: Oricit ar fi fost de mihnit in.

Imagini inedite cu Majestatea Sa Regele Mihai I de-a lungul timpului - GALERIE FOTO

Regele Mihai I a fost inmormantat, sambata seara, 16 decembrie, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde a fost inmormantata si Regina.

Regele Mihai, ultima calatorie. Imagini din Trenul Regal - VIDEO

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai este dus cu trenul regal la Curtea de Arges, acolo unde va avea loc inmormantarea, la manastirea unde sunt ingropati Regele Carol I si Regina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )