Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dezvaluiri: SUA au piratat milioane de mesaje text trimise de chinezi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dezvaluiri: SUA au piratat milioane de mesaje text trimise de chinezi

Guvernul american a piratat companiile de telefonie mobila chineze pentru a obtine milioane de mesaje text, a afirmat fostul agent CIA Edward Snowden intr-un articol publicat sambata de cotidianul din Hong Kong South China Morning Post, citat de AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Edward Snowden sustine ca SUA au piratat milioane de mesaje text trimise de chinezi

Guvernul american a piratat companiile de telefonie mobila chineze pentru a obtine milioane de mesaje text, a afirmat fostul agent CIA Edward Snowden intr-un articol publicat sambata de cotidianul din Hong Kong South China Morning Post, citat de AFP.

Noi dezvaluiri: SUA au piratat milioane de mesaje text trimise de chinezi.

Guvernul american a piratat companiile de telefonie mobila chineze pentru a obtine milioane de mesaje text, a afirmat fostul agent CIA Edward Snowden intr-un articol publicat sambata de cotidianul din Hong Kong South China Morning Post. Statele Unite au piratat de asemenea prestigioasa universitate Tsinghua de la Beijing si operatorul de fibra optica pentru Asia-Pacific Pacnet, conform lui Snowden, citat Mediafax. Fostul agent CIA si fost consultant al Agentiei de securitate nationala NSA) .

Edward Snowden: SUA a piratat milioane de mesaje text trimise de chinezi

Fostul agent CIA, Edward Snowden, care a fost acuzat de spionaj, sustine ca Guvernul american a piratat companiile de telefonie mobila chineze pentru a obtine milioane de sms-uri, relateaza AFP. Potrivit lui.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1999 seconds )