Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un dezvoltator israelian investeste 90 milioane euro pe piata noastra rezidentiala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un dezvoltator israelian investeste 90 milioane euro pe piata noastra rezidentiala

Israel Land Development Company ILDC) dezvolta un proiect imobiliar de 1. 500 de locuinte, pe malul lacului Dobroesti, prin intermediul firmei Eagle Development Estate. continuă pe Ziarul Bursa

Philip Morris investeste 490 de milioane de euro in fabrica din Otopeni. Vor fi angajate 300 de persoane

Philip Morris International anunta ca va investi 490 de milioane de euro in fabrica din Otopeni, odata cu aceasta urmand sa angajeze 300 de persoane.

Orbis, crestere de 6,2% a veniturilor pana la 160 milioane euro

Grupul hotelier Orbis a inregistrat, in prima jumatate a anului 2017, o crestere de 6,2% a veniturilor, pana la 160 milioane euro si o crestere a EBITDA de doua cifre, cu 23,1%, pana la 47,6 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa transmis redactiei.

Ministerul Public va beneficia de 69 milioane euro, fonduri europene, pentru un soft si metodologii de perchezitie informatica

Ministerul Public MP) va beneficia de 69 milioane euro, fonduri europene, pentru doua proiecte destinate intaririi capacitatii institutiei, respectiv crearii unui soft pentru sprijinirea activitatii de management a parchetelor, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Palatul Ghica, scos la vanzare pe OLX cu 1,6 milioane euro, negociabil (FOTO)

Surpriza pe OLX! Palatul Ghica din Comanesti, judetul Bacau, monument istoric construit in 1880, a fost scos la vanzare pentru suma de 1,6 milioane euro. Palatul i-a apartinut politicianului.

Piata, dominata de emisiunea de obligatiuni Unicredit Bank in valoare de 135 milioane euro

Piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, de raportarea incheierii ofertei publice derulate cu obligatiuni lansate de Unicredit Bank, emisiunea totalizand 610 milioane de lei 135,5 milioane de euro).

Piata, dominata de emisiunea de obligatiuni Unicredit Bank in valoare de 133 milioane euro

Piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, de raportarea incheierii ofertei publice derulate cu obligatiuni lansate de Unicredit Bank, emisiunea totalizand 610 milioane de lei 133 milioane de euro).

Piata, dominata de emisiunea de obligatiuni Unicredit Bank de 134 milioane euro

Piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in sedinta de tranzactionare de ieri, de raportarea incheierii ofertei publice derulate cu obligatiuni lansate de Unicredit Bank.

Austriecii de la Strabag cer 140 milioane euro pe cladirea Marriott din Capitala

Austriecii de la Strabag cer 140 de milioane de euro pe cladirea in care functioneaza hotelul Marriott din Capitala, dupa cum ne-au spus surse apropiate tranzactiei.

Comisia Europeana a aprobat finantarea cu 407 milioane euro a trei proiecte de infrastructura rutiera

Comisia Europeana a aprobat finantarea, din fondurile politicii de coeziune, a trei proiecte de infrastructura rutiera in valoare de 407 milioane de euro, informeaza un comunicat oficial.

Fond de investitii de 50 milioane euro pentru firme IT aflate la inceput de drum

Fondul European de Investitii si un grup de investitori maghiari lanseaza un fond de investitii in valoare totala de 50 de milioane de euro pentru startup-urile din tehnologie aflate in prim stadiu de dezvoltare din Europa Centrala si de Est. Ce fel de firme se pot inscrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )