Libnet.ro
UNICEF

12:45

Diana Bart, la Adevarul Live: Pasiunea pentru gatit o am de la mama

Adevărul Adevărul,
Diana Bart, la Adevarul Live: Pasiunea pentru gatit o am de la mama

Nu exista dragoste mai sincera decat dragostea pentru mancare, spunea George Bernard Shaw. Oameni simpli, celebritati, scriitori, cu totii impartasesc aceasta pasiune, iar Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Click! Pofta buna!, de la Prima TV, se numara printre vedetele indragostite de mancare. Pasionata de gastronomie, Diana Bart a venit la Adevarul Live pentru a vorbi despre arta culinara si emisiunea pe care o prezinta. continuă pe Adevărul

Secretele culinare ale Dianei Bart la Adevarul Live, de la ora 14.00

Nu exista dragoste mai sincera decat dragostea pentru mancare, spunea George Bernard Shaw. Oameni simpli, celebritati, scriitori, cu totii impartasesc aceasta pasiune, iar Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Click! Pofta buna!, de la Prima TV, se numara printre vedetele indragostite de mancare. Pasionata de gastronomie, Diana Bart vine la Adevarul Live, de la ora 14. 00, pentru a vorbi despre arta culinara si emisiunea pe care o prezinta.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Ce guvern si-ar face romanii

INSCOP Research a efectuat, la comanda Adevarul, un sondaj privind preferintele publicului in privinta personalitatilor potrivite pentru anumite domenii. Subiectul este explicat, la Adevarul Live, de la ora 11,00, de sociologul INSCOP Darie Cristea si de jurnalistul Liviu Iolu.

Ce guvern si-ar face romanii, la Adevarul Live: Trebuie sa fie de meserie, cu experienta si sa aiba sprijin politic

INSCOP Research a efectuat, la comanda Adevarul, un sondaj privind preferintele publicului in privinta personalitatilor potrivite pentru anumite domenii. Rezultatele au fost comentate, la Adevarul Live, de la ora 11,00, de sociologul INSCOP Darie Cristea si de redactorul sef al Adevarul, Dan Marinescu.

VIDEO Ce guvern si-ar face romanii, la Adevarul Live: Trebuie sa fie de meserie, cu experienta si sa aiba sprijin politic

INSCOP Research a efectuat, la comanda Adevarul, un sondaj privind preferintele publicului in privinta personalitatilor potrivite pentru anumite domenii. Rezultatele au fost comentate, la Adevarul Live, de la ora 11,00, de sociologul INSCOP Darie Cristea si de redactorul sef al Adevarul, Dan Marinescu.

Ce inseamna cand simti ca inima iti sare in gat? Sunt semne care anunta un infarct? Aflati la Adevarul Live de la ora 15.00

Medicul cardiolog Oana Nastase, de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu vine la Adevarul Live sa raspunda, timp de o ora, tuturor curiozitatilor despre sanatatea inimii.

Ce inseamna cand simti ca inima iti sare in gat? Semnele care anunta infarctul, la Adevarul Live de la ora 15.00

Medicul cardiolog Oana Nastase, de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu, vine la Adevarul Live sa raspunda, timp de o ora, tuturor curiozitatilor despre sanatatea inimii.

Dezbatere despre noile manuale si varianta lor digitala, la Adevarul Live de la ora 13:00

Astazi, de la ora 13:00, vom dezbate in studioul Adevarul Live situatia noilor manuale, care vor ajunge pe bancile scolilor din septembrie 2014 impreuna cu varianta lor digitala. Ministerul Educatiei a lansat, saptamana trecuta, licitatia pentru acestea, insa editurile vor avea la dispozitie in jur de sase saptamani pentru realizarea lor, in loc de sase luni, cat au cerut editorii.

Comunistii se intorc! Cine sunt, ce fac si ce vor noii tovarasi? Taximetristul de la carma PCR, la Adevarul Live, de la ora 15.00

La mai bine de 24 de ani de la Revolutie, o mana de tovarasi de toate varstele incearca sa resusciteze Partidul Comunist Roman. Sunt noii exploatatori ai nostalgiei romanilor pentru perioada de trista amintire. Petre Ignatencu, cetatean roman, presedintele Noului Partid Comunist Roman, explica, la Adevarul Live, cum poate reincepe revolutia contiuna.

Basescu, la Adevarul Live: Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta fizic, daca e nevoie

Traian Basescu a afirmat, luni, la Adevarul Live, in contextul unei intrebari privind candidatii pentru prezidentiale, ca Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta si fic daca e nevoie.

Adevarul Live, 15.00: De ce este importanta descoperirea undelor primordiale de dupa Big Bang?

Adevarul Live de la ora 15. 00 o are invitata prin Skype pe Catalina Oana Curceanu, cercetatoare in domeniul fizicii nucleare si al particulelor elementare. impreuna cu jurnalistul adevarul. ro, Vlad Andriescu, ea va explica semnificatia descopeirii undelor gravitationale primordiale, care confirma teoriile lui Albert Einstein.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )