Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dieta de vedeta. Daniela Gyorfi a marturisit care este secretul siluetei sale. Ce consuma cantareata

Antena3 Antena3,
Dieta de vedeta. Daniela Gyorfi a marturisit care este secretul siluetei sale. Ce consuma cantareata

Dieta de vedeta. La 49 de ani, Daniela Gyorfi are o silueta de invidiat. Cantareata a dezvaluit recent care este secretul pentru care se mentine in forma. Dieta de vedeta. Trebuie sa recunosc ca nu. continuă pe Antena3

Un blogger a intrebat peste 1500 de cupluri care este secretul unei casnicii de durata: raspunsul l-a surprins

Cand autorul si bloggerul Mark Manson era pe punctul de a se casatori, acesta s-a gandit sa-si intrebe cititorii care este secretul unui mariaj reusit. Peste 1500 de persoane i-au trimis mesaje, acestia avand un singur raspuns.

Un blogger a intrebat peste 1.500 de cupluri care este secretul unei casnicii de durata: raspunsul l-a surprins

Cand autorul si bloggerul Mark Manson era pe punctul de a se casatori, acesta s-a gandit sa-si intrebe cititorii care este secretul unui mariaj reusit. Peste 1. 500 de persoane i-au trimis mesaje, acestia avand un singur raspuns.

Statul a decis cati bani vei primi la PENSIONAREA la termen sau anticipata: CLICK AICI pentru a vedea care este varsta de pensionare la care te incadrezi!

Varsta standard de pensionare in Romania este de 65 de ani pentru barbati si de 63 de ani pentru femei. Stagiul minim de cotizare este de 15 ani, iar stagiul complet de cotizare este de 35 de ani, in ambele.

nalta Curte a amnat, pentru 8 iunie, decizia n dosarul n care este judecat Dragnea / DNA a cerut 7 ani si jumatate de nchisoare pentru liderul PSD

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, marti, pentru 8 iunie, decizia in dosarul in care seful PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, potrivit Agerpres.

Sentinta n dosarul n care este judecata fosta sefa a DIICOT Alina Bica ar putea fi pronuntata astazi

Magistratii instantei supreme ar putea pronunta, marti, decizia in dosarul despagubirii frauduloase a omului de afaceri Gheorghe Stelian de catre Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), in care prejudiciul depaseste 60 de milioane de euro si in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia Alin Cocos, scrie News. ro.

Ce spune presa internationala despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase

Presa internationala vorbeste pe larg despre patania lui Ilie Nastase. New York Times titreaza inca este rau, la 76 de ani fostul tenismen arestat de doua ori in aceeasi zi Jurnalistii de la BBC sp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )