Libnet.ro
UNICEF

17:00

Digi 24: O moda ingrijoratoare printre tinerii din Marea Britanie. A dus deja la peste 100 de crime

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: O moda ingrijoratoare printre tinerii din Marea Britanie. A dus deja la peste 100 de crime

Cunosc pe cineva care e la inchisoare. Si tot poate sa aiba telefon si sa posteze pe Snapchat ca-i place viata dupa gratii, spune o adolescenta. Asculta muzica, fac rap, lucruri de genul asta. Deci, inchisoarea nu e cine stie ce pedeapsa pentru ei, intareste o alta tanara. continuă pe Hotnews

Digi 24: Moment amuzant la urcarea Papei Francisc in avionul spre Romania (video)

Papa Francisc vine in Romania! Suveranul Pontif a urcat in avion, pe aeroportul Fiumicino din Roma, la ora 8:50, ora Romaniei. Atunci a avut loc un moment amuzant: vestmantul a fost luat de vant si i-a acoperit fata. Papa a zambit si a intrat apoi in avion.

Digi 24: Scrisoarea lui Lucian Mindruta pentru castigatorii alegerilor: Mai Dane, draga Ludovic, mon cher Dacian. Ce le transmite jurnalistul

M-am uitat din nou pe mostrele de buletine de vot de la alegerile astea si nu gasesc unde era casuta aia in care scria: Sunt de acord ca PNL si USR Plus sa se certe pana cand oamenii care au venit la vot se vor scarbi si PSD se va intoarce la 40%?.

Incident dramatic intr-un parc de distractii din Marea Britanie. Un copil a fost aruncat din rollercoaster

Incident intr-un parc de distractii din North Yorkshire, Marea Britanie. Un copil a cazut dintr-un rollercoaster si a ajuns de urgenta la spital. Serviciile de salvare au spus ca au de-a face cu un incide.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )