Libnet.ro
UNICEF

20:30

Digisport Adversara Simonei a fost interzisa la US Open din cauza greutatii

Hotnews Hotnews,
 Digisport Adversara Simonei a fost interzisa la US Open din cauza greutatii

Simona Halep o va intalni pe Taylor Townsend, in aceasta noapte, in jurul orei 01:00, in turul 2 de la Miami, turneu transmis in direct de Digi Sport. Sportiva ajunsa la 22 de ani a avut parte de probleme mari in circuit, cu aproape 7 ani in urma. continuă pe Hotnews

DIN CAUZA LIPSEI DE ANGAJATI: Au inregistrat profituri mai mici 7 din 10 companii

Aproape sapte din zece angajatori spun ca au avut profituri si cifre de afaceri mai mici din cauza lipsei de angajati, potrivit unui sondaj publicat astazi de platforma BestJobs.

VICEPREMIERUL SUCIU: Pe Iohannis nu l-a interesat daca primarii au de suferit din cauza intarzierii bugetului

Viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Drobeta Turnu Severin, ca pe presedintele Klaus Iohannis nu l-a interesat daca primarii au avut sau nu de suferit din cauza faptului ca a intarziat bugetul cu o luna.

inca un deces provocat de gripa. Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 180

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 180, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Populatia Bulgariei are iNDOIELI cu privire la apartenenta la NATO din cauza sentimentelor proruse

Increderea bulgarilor in NATO este mai mica decat in cea in Uniunea Europeana, iar NATO evoca reactii mai polarizate din cauza unor sentimente proruse care persista, este concluzia unui sondaj in care.

Deputat PNL: TAROM poate ramane cu toate avioanele la sol din cauza suspendarii certificatului de operator aerian!

Deputatul PNL Marius Bodea, secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputatilor, avertizeaza ca TAROM ar putea ramane cu toate avioanele la sol, din cauza faptului ca Guvernul a rpovocat o criza in.

Deputat PNL: TAROM poate ramane cu toate avioanele la sol din cauza suspendarii certificatului de operator aerian!

TAROM ar putea ramane in zilele urmatoare fara certificatul de operator aerian emis de Autoritatea Aeronautica Civila Romana din cauza faptului ca Guvernul a provocat o criza in conducerea companiei, avertizeaza deputatul PNL Marius Bodea, secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputatilor. O asemenea situatie dramatica nu a mai existat niciodata in istoria de 64 de ani a companiei, sustine deputatul.

WTA Miami: Taylor Townsend, adversara Simonei Halep in turul doi

Jucatoarea americana Taylor Townsend, locul 96 WTA, venita din calificari, a acces, joi, in turul doi al turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Simona Halep.

HALUCINANT! Nu a fost lasata sa intre la metrou din cauza machiajului (FOTO)

O femeie din orasul Guangzhou, China, a fost obligata sa se demachieze pentru a putea calatori cu metroul.

O tanara nu a fost lasata sa intre la metrou din cauza machiajului. Cum arata

O femeie a fost obligata sa se demachieze pentru a putea calatori cu metroul din China. Tanara a adoptat stilul goth. Aceasta a distribuit online un mesaj in care a povestit ce a patit la metroul.

RAPORT AL CONSILIULUI EUROPEI DESPRE SISTEMUL PENITENCIAR ROMAN: Creste violenta detinutilor, din cauza conditiilor de detentie

Comitetul pentru prevenirea torturii si a tratamentelor sau pedepselor inumane sau degradante CPT) a Consiliului Europei a publicat, ieri, raportul cu privire la starea sistemului de detentie din tara noastra atat in ceea ce priveste arestul preventiv, cat si sistemul penitenciare. Raportul a fost intocmit in urma vizitei pe care oficialii europeni au efectuat-o anul trecut in tara noastra si el reflecta problemele persistente in inchisorile din Romania - inclusiv abuzul detinutilor de catre personal si violenta din penitenciare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )