Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dilema neasteptata a lui Vladimir Putin in fata revoltelor din Belarus, care nu sunt insa antirusesti

Hotnews Hotnews,
 Dilema neasteptata a lui Vladimir Putin in fata revoltelor din Belarus, care nu sunt insa antirusesti

Protestele din Belarus si fragilizarea pozitiei presedintelui Alexandr Lukasenko il pun pe Vladimir Putin in fata unui calcul complex legat de strategia pe care trebuie sa o urmeze, in fata unei miscari populare care nu este antiruseasca si in momentul in care chiar Rusia traverseaza o faza politica delicata, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin si Angela Merkel au discutat despre criza din Belarus

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, au avut o discutie telefonica marti, 18 august, pe subiectul privind situatia politica din Belarus, acolo unde dupa alegerile prezidentiale din 9 august continua protestele stradale anti-Lukasenko, la care se cere organizarea alegerilor prezidentiale noi.

Fata arsa din Mehedinti, veste superba. Ultimele detalii despre cazul tulburator

Detalii de ultima ora despre fata arsa de criminalul in serie din Mehedinti. Au trecut aproape doua luni de cand adolescenta a fost desfigurata. Acasta a suferit arsuri grave de gradul II si III, fiindu-i afectat cam 90% din corp, insa, cu toate acestea, tanara pare sa aiba un inger pazitor. Medicii se pregatesc sa .

Revolta populara(!?) din Belarus si batul lui Vladimir Putin prin gard!(schimbare geopolitica pe flancul estic al NATO care influenteaza si Romania)

Situatia din Belarus devine din ce in ce mai clara. SUA muta in Polonia 1000 de militari fata de cei 4500 prezenti acolo si relocheaza sediul Corpului V al Armatei SUA din Germania in Polonia. Rusia raspunde cu revoltele din Belarus si ulterior cu mutarea militarilor rusi in baze din Belarus odata cu sprijinul acordat lui Lukasenko de a ramane la putere. Urmeaza o noua criza a rachetelor nucleare!?).

Vladimir Putin declara razboi paradisurilor fiscale europene

Cu Gazprom ajuns pe rosu in buget, de la ultima criza din 2015, cu PIB-ul prevazut sa scada cu peste 6,5% si cu o situatie politica interna extrem de complexa, Kremlinul isi propune sa se consolideze, iar unul dintre obiectivele actiunii sale au devenit recent paradisurile fiscale ascunse ale Uniunii Europene, potrivit Il Giornale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )