Libnet.ro
UNICEF

00:07

Din cauza ninsorilor abundente mai multe posturi vamale de la frontiera cu Ucraina si-au sistat activitatea

Adevărul Adevărul,
Din cauza ninsorilor abundente mai multe posturi vamale de la frontiera cu Ucraina si-au sistat activitatea

Din cauza ninsorilor abundente ce au provocat blocarea cailor de acces pe teritoriul Ucrainei, mai multe posturi vamale si-au sistat activitatea. continuă pe Adevărul

Zeci de europeni si-au pierdut viata, in ultimele zile, din cauza ninsorilor abundente. Solicitantii de azil din taberele grecesti indura gerul, in corturi improvizate. Un barbat din Istanbul a murit in timp ce se afla la o inmormantare |FOTO

Ninsorile abundente au cuprins, in ultimele zile, mai multe tari din Europa, cauzand moartea a zeci de persoane. Cetatenii din tari precum Romania, Bulgaria, Polonia, Serbia, Cehia, Grecia nu sunt singurii care indura gerul, ci si miile de solicitanti de azil din taberele de refugiati de pe insulele grecesti, scriu site-urile internationale.

UPDATE. Sute de romani sunt blocati pe aeroporturile din Turcia, din cauza ninsorilor

Sute de romani sunt blocati pe mai multe aeroporturi din Turcia, din cauza ninsorilor. Ei se intorceau din vacantele petrecute in mai multe tari asiatice, informeaza agentia News. ro, dupa ce a discutat cu trei operatori turistici.

Tramvaiul 41, blocat zeci de minute din cauza unor defectiuni. Iarna a paralizat traficul in Bucuresti, pietonii mergand pe carosabil printre masini

Din cauza ninsorii abundente cazuta azi-noapte, traficul din Bucuresti a intampinat dificultati. Tramvaiul 41 a fost blocat zeci de minute, iar zeci de calatori au mers pe jos, printre masini.

Politistii clujeni au tinut un moment de reculegere in memoria colegului lor din Maramures, ucis cu mai multe lovituri de cutit in sectia de politie

Sirenele masinilor de politie au sunat secunde bune duminica, 8 ianuarie, in jurul orei 14. 00, la Cluj in memoria politistului Gherghe Nistor din Viseu de Jos, ucis cu mai multe lovituri de cutit, pe 4 ianuarie, in biroul sau din sectia de politie.

Mai multe scoli din judetul Vaslui au fost inchise miercuri din cauza ninsorilor

Ninsorile abundente au determinat directorii mai multor unitati de invatamant din judetul Vaslui sa suspende cursurile miercuri, 11 ianuarie.

VIDEO Blocaje de circulatie la intrarea pe Autostrada Deva Sibiu, in nodul rutier din Soimus. Ninsorile abundente au ingreunat traficul pe sosele

Traficul rutier pe mai multe sosele din judetul Hunedoara a fost ingreunat, miercuri, din cauza carosabilului acoperit cu zapada. Restrictii de circulatie au fost impuse si la intrarea pe Autostrada Deva Lugoj, in zona localitatii Soimus.

Ce alte orase europene au mai decis inchiderea scolilor din cauza frigului si a ninsorilor

In Sofia, scolile sunt inchise in perioada 9-12 ianuarie, din cauza temperaturilor scazute, a anuntat primarul orasului, Yordanka Fandukova, potrivit sofiaglobe. com. Masura s-a aplicat si in alte orase pentru aceeasi perioada. Astfel, pe 9 ianuarie au fost inschise toate scolile din Bulgaria, apoi fiecare oras in functie de situatia locala.

Supraaglomerare la metrou, din cauza zapezilor care au pus stapanire pe Capitala. Bucurestenii si-au lasat masinile acasa, sa scape de traficul infernal, dar asteapta minute in sir pe peron |FOTO + VIDEO

In aceasta dimineata, din cauza ca circulatia mijloacelor de transport in comun la suprafata s-a blocat, ca urmare a ninsorii abundente, calatoria cu metroul a devenit un cosmar.

Mai multe drumuri nationale sunt inchise, din cauza zapezii si viscolului. Situatia traficului la ora 00.15

Autostrazile A2 Bucuresti - Constanta si A4 Ovidiu - Agigea si mai multe drumuri nationale au fost inchise marti seara, din cauza zapezii si a viscolului, iar accesul unor autovehicule nu este permis prin mai multe puncte de trecere a frontierei, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Mai multe drumuri nationale sunt inchise, din cauza zapezii si viscolului. Situatia traficului la ora 05.30

Autostrazile A2 Bucuresti - Constanta si A4 Ovidiu - Agigea si mai multe drumuri nationale au fost inchise marti seara, din cauza zapezii si a viscolului, iar accesul unor autovehicule nu este permis prin mai multe puncte de trecere a frontierei, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )