Libnet.ro
UNICEF

06:30

Din cauza ninsorilor, cursurile vor fi suspendate luni in toate unitatile de invatamant din Timis si Suceava

B1 B1,
Din cauza ninsorilor, cursurile vor fi suspendate luni in toate unitatile de invatamant din Timis si Suceava

25: Inspectoratul Scolar Suceava a anuntat ca toate unitatile de invatamant din judet vor fi inchise luni. Cursurile vor fi suspendate, luni, in judetul Timis, din cauza caderilor masive de. continuă pe B1

Din cauza ninsorilor, cursurile vor fi suspendate luni in toate unitatile de invatamant din Timis

Cursurile vor fi suspendate, luni, in judetul Timis, din cauza caderilor masive de zapada , a decis, duminica, Insapectoratul Scolar Judetean. Inspectorul scolar general din judetul Timis, Cornel Petroman,.

Cursurile vor fi suspendate luni in toate unitatile de invatamant din Timis, din cauza zapezii

Cursurile vor fi suspendate, luni, in toate unitatile de invatamant din judetul Timis, din cauza zapezii si a viscolului, a decis, duminica dupa-amiaza, Inspectoratul Scolar Judetean ISJ), anunta Mediafax.

UPDATE Ecaterina Andronescu: Scolile vor fi inchise luni in judetele Suceava si Timis, din cauza zapezii

Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Ecaterina Andronescu, a declarat duminica pentru Agerpres ca a primit informari din partea inspectoratelor scolare Timis si Suceava ca in cele doua judete cursurile vor fi suspendate luni.

VIDEO Scolile vor fi inchise luni in judetele Suceava si Timis, din cauza zapezii

Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Ecaterina Andronescu, a declarat duminica pentru Agerpres ca a primit informari din partea inspectoratelor scolare Timis si Suceava ca in cele doua judete cursurile vor fi suspendate luni.

Peste 200 de localitati au ramas fara curent electric din cauza ninsorilor si vijeliilor

Mircea Dusa, ministrul Administratiei si Internelor, a cerut, astazi, sa fie facut un control la Electrica, dupa ce 225 de localitati si 181 de sectii de votare au ramas fara curent electric din cauza ninsorilor si vijeliilor.

150 de zboruri, anulate pe aeroportul german Frankfurt din cauza ninsorilor

Aproximativ 150 de zboruri au fost anulate incepand din aceasta dimineata atat la plecare, cat si la sosire pe Aeroportul german Frankfurt centru-vest), din cauza unor ninsori, a anuntat un purtator de cuvant, transmite Realitatea. net.

Cursurile vor fi suspendate luni in toate unitatile de invatamant din Timis, din cauza ...

Cursurile vor fi suspendate, luni, in toate unitatile de invatamant din judetul Timis, din cauza zapezii si a viscolului, a decis, duminica dupa-amiaza, Inspectoratul Scolar Judetean ISJ), transmite corespondentul MEDIAFAX. Inspectorul scolar general din judetul Timis, Cornel Petroman, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca s-a luat decizia ca luni, 10 decembrie, toate unitatile de invatamant din judet sa ramana inchise din cauza zapezii, decizia putand fi prelungita si pentru ziua de marti, .

Timis: Cursurile vor fi suspendate luni in toate unitatile de invatamant, din cauza ...

Cursurile vor fi suspendate, luni, in toate unitatile de invatamant din judetul Timis, din cauza zapezii si a viscolului, a decis, duminica dupa-amiaza, Inspectoratul Scolar Judetean ISJ), potrivit Mediafax. Inspectorul scolar general din judetul Timis, Cornel Petroman, a declarat ca s-a luat decizia ca luni, 10 decembrie, toate unitatile de invatamant din judet sa ramana inchise din cauza zapezii, decizia putand fi prelungita si pentru ziua de marti, in functie de conditiile .

Zapada inchide scolile. Cursurile vor fi suspendate luni in toate unitatile de invatamant din Timis

Cursurile vor fi suspendate luni, in toate unitatile de invatamant din judetul Timis, din cauza zapezii si a viscolului, a decis, duminica dupa-amiaza, Inspectoratul Scolar Judetean ISJ). Inspectorul.

Ministerul Educatiei: Scolile sunt inchise luni partial sau complet in 4 judete, din cauza ninsorii

Cursurile vor fi suspendate luni in toate scolile din judetele Timis si Suceava din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, in timp ce in judetele Arad si Valcea trei scoli vor fi inchise, anunta Ministerul Educatiei, intr-un comunicat. Alte 20 de unitati de invatamant 8 scoli si 12 gradinite) din judetul Dambovita risca sa nu isi poata primi elevii din cauza lipsei de energie electrica.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )