Libnet.ro
UNICEF

14:45

Din pacate, medicii au dat verdictul CRUNT: Boala de care sufera indragitul actor Mihai Bendeac e incurabila...

B1 B1,
Din pacate, medicii au dat verdictul CRUNT: Boala de care sufera indragitul actor Mihai Bendeac e incurabila...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit despre problemele de sanatate pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a scris, intr-un mesaj publicat pe. continuă pe B1

SOC: Vladimir Draghia, de URGENTA la spital! Din pacate, medicii au facut ANUNTUL

Faimosul Vladimir Draghia a castigat marea competitie Exatlon si mult ravnitul trofeu, insa a platit un sacrificiu mare pentru asta, ajungand direct la spital. CLICK AICI - Totul despre casatoria Ginei.

Faultul lui Ramos asupra lui Salah seamana cu un PROCEDEU din JUDO. O mare judoka a dat verdictul: Putea fi si MAI RAU! (VIDEO)

Fosta mare judoka Alina Dumitru 35 de ani), campioana olimpica la Beijing 2008, a analizat faza in care Sergio Ramos l-a accidentat pe egipteanul Mohamned Salah, in finala Ligii Campionilor, aceasta confirmand ca.

Din pacate, anuntul trist tocmai a fost facut: Este vorba de indragitul gimnast Marian Dragulescu...

Campionul olimpic Marian Dragulescu nu poate participa la Cupa Mondiala din Croatia, dupa ce medicii au descoperit ca are probleme la inima. EKG-ul a iesit modificat. Medicii au descoperit niste aritmii,.

Franta e in DOLIU! Din pacate, A MURIT! Medicii nu au mai putut face nimic

Miliardarul francez din domeniul aerospatial Serge Dassault murit luni, la 93 de ani. Creatorul celebrelor avioane miliatare Mirage a decedat chiar in biroul companiei sale de pe bulevardul Champs-Elysees, din cauza.

Din pacate, dupa moartea regretatei Stela Popescu, medicii au facut din nou anuntul trist: Este vorba de indragitul actor Alexandru Arsinel...

Indragitul actor Alexandru Arsinel are din nou probleme de sanatate, la cinci ani dupa ce a suferit un transplant de rinichi. in varsta de 79 de ani, artistul a ajuns dependent de dializa pentru a-si.

Semnal de alarma! Boala care nu da semne, dar duce la accidente vasculare cerebrale!

Medicii cardiologi atrag atentia asupra pericolului pe care il reprezinta fibrilatia atriala, una dintre cele mai des intalnite cauze ale accidentului vascular cerebral, cu atat mai mult cu cat aceasta nu.

SOC: Marian Dragulescu are GRAVE PROBLEME de sanatate! Din pacate, S-A DESCOPERIT ca are ...

Gimnastul Marian Dragulescu are probleme serioase de sanatate. Campionul olimpic nu poate participa la Cupa Mondiala din Croatia, dupa ce medicii au descoperit ca are probleme la inima. CLICK AICI - Pica.

Dupa moartea Ionelei Prodan, familia artistei e zguduita de o noua TRAGEDIE: Din pacate este vorba de IUBITUL indragitei interprete...

Artista Ionela Prodan, care ne-a parasit in luna aprilie, a fost foarte discreta cu viata ei personala. Ea a fost casatorita cu politistul Traian Tanase, dar a ramas vaduva in 1992, cand fiica lor.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua veste trista zguduie muzica populara: Din pacate este vorba de indragita interpreta... (FOTO)

Cantareata de muzica populara Silvana Riciu a ajuns, recent, la spital, dupa ce i s-a facut rau si nu se mai putea ridica din pat. CLICK AICI - Daca aveti ferestre cu geam termopan, trebuie sa stiti.

Din pacate, zvonurile s-au adeverit: Catalin Maruta, oficial SINGUR. Ce s-a intamplat cu Andra

Prezentatorul TV Catalin Maruta a venit neinsotit la VIVA! Party2018, sotia lui, Andra, lipsind din motive legate de munca sa. A trebuit sa vina cineva acum ca sa reprezinte familia. in seara aceasta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )