Libnet.ro
UNICEF

23:01

O zi din viata lui homo smartphonicus. Cum arata o zi din viata unui roman alaturi de smartphone

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O zi din viata lui homo smartphonicus. Cum arata o zi din viata unui roman alaturi de smartphone

O treime dintre romani si verifica smartphone-ul imediat dupa ce se trezesc, telefonul fiind un asistent de care nu se despart niciodata, conform studiului Internetul mobil in viata de zi cu zi realizat de Google pentru utilizatorii de. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO. O altfel de nunta. Cum au ales doi tineri turci sa celebreze cel mai important moment din viata

Un cuplu din Turcia si-au sarbatorit nunta alaturi de 4. 000 de refugiati sirieni. in loc sa sarbatoreasca, conform traditiei, alaturi de familiile lor, cei doi tineri au ales o altfel de celebrare a celui mai important eveniment din viata acestora. Astfel, Fethullah uzumcuo287;lu si Esra Polat au hranit 4. 000 de refugiati sirieni, conform i100. independent. co. uk.

HTC Vive m-a pus pe fundul marii si a fost cea mai terifianta experienta din viata mea

HTC Vive este probabil cel mai bun kit de realitate virtuala de pe piata, oferind o experienta care cu greu poate fi egalata de dispozitive similare. Daca pana acum ma indoiam intr-o anumita masura de potentialul kiturilor pentru realitate virtuala, la Gamescom m-am convins, intr-un final, ca aceste dispozitive au un viitor; si ce viitor! [] HTC Vive m-a pus pe fundul marii si a fost cea mai terifianta experienta din viata mea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Laurentiu Popescu, academicianul care a descoperit telocitele, a incetat din viata la varsta de 71 de ani

Academicianul Laurentiu Popescu, cel care a descoperit telocitele, a murit la varsta de 71 de ani. Din 1993, acesta era director al Institutului National Victor Babes din Bucuresti. Popescu a fost rector al.

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )