Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dinamo Tbilisi, radiografiata de Reghecampf si Mihai Stoica

Adevărul Adevărul,
Dinamo Tbilisi, radiografiata de Reghecampf si Mihai Stoica

Steaua se pregateste de un duel cu Dinamo Tbilisi, in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Antrenorul si managerul ros-albastrilor sustin ca gruparea din Ghencea nu va avea emotii in fata campioanei Georgiei. continuă pe Adevărul

Dinamo Tbilisi, radiografiata de Reghecampf si Mihai Stoica.

Steaua se pregateste de un duel cu Dinamo Tbilisi, in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Antrenorul si managerul ros-albastrilor sustin ca gruparea din Ghencea nu va avea emotii in fata campioanei Georgiei.

MM Stoica: Suntem favoriti cu Dinamo Tbilisi

Mihai Stoica, managerul general al echipei Steaua, a declarat ca Steaua este favorita in dubla mansa cu Dinamo Tbilisi, adversara pe care o va intalni in turul 3 preliminar al Champions League.

Liga Campionilor: Steaua va juca cu castigatoarea dintre Dinamo Tbilisi si Streymur in turul 3, daca va trece de Vardar

Steaua Bucuresti va intalni, daca va trece de Vardar Skopje, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, castigatoarea dintre georgienii de la Dinamo Tbilisi si feroezii de la Streymur. in partida tur, Steaua.

Dusan Uhrin Jr (antrenor Dinamo Tbilisi): Ma bucur ca am picat cu Steaua

In cazul in care va trece de Vardar Skopje campioana Romaniei s-a impus cu 3-0 in tur), Steaua o va intalni in turul trei preliminar al Champions League pe Dinamo Tbilisi a castigat mansa tur cu 5-1). Ma bucur ca am picat cu Steaua, va fi o dubla deschisa oricarui deznodamant, a declarat Dusan Uhrin Jr, antrenorul formatiei din Georgia.

Liga Campionilor: Steaua va intalni pe Dinamo Tbilisi in turul trei preliminar

Steaua va juca impotriva campioanei Georgiei, Dinamo Tbilisi, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, in urma tragerii la sorti care s-a desfasurat vineri la sediul UEFA de la Nyon. Primul meci va avea loc la.

Dinamo Tbilisi, adversara Stelei in turul trei preliminar al Ligii Campionilor: Este antreanta de Dusan Uhrin, fostul antrenor al Timisoarei si are spanioli in lot

Steaua, ca si calificata in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, si-a aflat astazi adversarul din aceasta faza a competitiei. Interesant este ca Dinamo Tbilisi il are la carma pe un antrenor obisnuit cu fotbalului din Liga I, cehuul Dusan Uhrin.

Dinamo Tbilisi, adversara Stelei in turul trei preliminar al Ligii Campionilor: Este antrenata de Dusan Uhrin, fostul tehnician al Timisoarei si are spanioli in lot

Steaua, ca si calificata in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, si-a aflat astazi adversarul din aceasta faza a competitiei. Interesant este ca Dinamo Tbilisi il are la carma pe un antrenor obisnuit cu fotbalul din Liga I, cehul Dusan Uhrin.

Mihai Stoica surprinde prin echilibru dupa 3-0 cu Vardar

Managerul echipei Steaua, Mihai Stoica, da dovada de foarte mult echilibru dupa ce formatia pe care o conduce s-a distrat pe teren propriu cu macedonenii de la Vardar Skopje in mansa tur a turului 2 preliminar din Liga Campionilor.

Steaua - Dinamo Tbilisi in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

In urma tragerii la sorti a UEFA, de la Nyon, ce a avut loc vineri de la ora 13:00, Steaua Bucuresti si-a aflat posibilul adversar din Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )