Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un dinozaur cu patru aripi a fost descoperit in China. Este cel mai mare exemplar de acest tip

România Liberă România Liberă,
Un dinozaur cu patru aripi a fost descoperit in China. Este cel mai mare exemplar de acest tip

Analizele asupra structurii osoase a animalului au aratat ca acesta ajunsese la talia adulta si ca avea o greutate de circa 4,5 kilograme, fapt care face din el cel mai mare dintre toti dinozaurii cu patru aripi cunoscuti. Este o denumire neoficiala ce a fost data acestei familii de dinozauri datorita prezentei penelor pe cele patru membre. continuă pe România Liberă

Dick Cheney: Barack Obama este cel mai slab presedinte pe care l-am vazut

Cred ca este cel mai slab presedinte din viata mea. Sunt in total dezacord cu el. Consider ca face foarte multe lucruri gresite, a declarat Cheney marti, in cadrul unei emisiuni la postul de televiziune CNN.

Louis Van Gaal: Acesta este cel mai bun grup cu care am lucrat

Selectionerul nationalei Olandei, Louis Van Gaal, si-a laudat jucatorii la finalul meciului pentru locul 3 de la Cupa Mondiala, castigat cu 3-0 in fata Brazilia, declarand ca acesta este cel mai bun grup.

A fost descoperit un cuptor pentru arderea ceramicii din secolul al IV-lea

Studentii de la Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii Dunarea de Jos, care se afla in perioada de practica si arheologii de la Muzeul de Istorie din Galati au avut sansa unei descoperiri importante: in timpul sapaturilor arheologice din situl de la Negrilesti, judetul Galati, au descoperit un cuptor folosit la arderea ceramicii, care dateaza din jurul anul 300.

Messi: Acesta este cel mai important meci al vietii noastre. Suntem pregatiti!

Internationalul argentinian Lionel Messi a afirmat, sambata, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca el si colegii sai sunt pregatiti pentru cel mai important meci al vietii lor, finala Cupei Mondiale, cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )