Libnet.ro
UNICEF

12:00

Directorul FBI se afla la Bucuresti, unde se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Victor Ponta

B1 B1,
Directorul FBI se afla la Bucuresti, unde se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Victor Ponta

Directorul FBI se afla la Bucuresti. James Comey a avut, marti dimineata, o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis, urmand ca apoi sa participe la o reuniune cu premierul Victor Ponta, potrivit unor surse. continuă pe B1

Directorul FBI este la Bucuresti, s-a intalnit cu Klaus Iohannis si Victor Ponta

James Comey, directorul Federal Bureau of Investigation FBI) din Statele Unite, se afla la Bucuresti si a avut, astazi dimineata, o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, venind pe urma la sediul Guvernului, pentru o intrevedere cu premierul Victor.

Directorul FBI este la Bucuresti, pentru intalniri cu Iohannis si Ponta

Directorul FBI, James Comey, se afla la Bucuresti si a avut, marti dimineata, o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, precum si cu premierul Victor Ponta, au declarat surse pentru Mediafax.

Directorul FBI, vizita in Romania. James Comey: Criminalitatea cibernetica este o prioritate pentru FBI

Directorul FBI James Comey a fost azi in vizita la Bucuresti. A avut intalniri cu presedintele Iohannis, cu premierul Ponta, cu proaspatul director SRI, Eduard Hellvig si cu ministrul de Interne, Gabriel Oprea.

Ponta a discutat cu directorul FBI despre extinderea cooperarii Romania-SUA

Premierul Victor Ponta a discutat astazi, la Palatul Victoria, cu directorul FBI, James Comey, despre noi proiecte de largire a cooperarii specifice bilaterale in noul context regional si al multiplicarii amenintarilor de securitate globale, potrivit unui comunicat guvernamental trimis astazi redactiei.

Presedintele Klaus Iohannis si Simona Halep, asteptati la meciul de Cupa Davis Romania-Israel de la Sibiu. Doi dintre israelieni au parinti romani

Presedintele Klaus Iohannis si Simona Halep se numara printre personalitatile invitate la meciul de Cupa Davis dintre Romania si Israel, eveniment care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani al Sibiu.

Eduard Hellvig: Am convenit cu directorul FBI sa dezvoltam cooperarea in privinta securitatii cibernetice

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a declarat ca a convenit cu seful FBI, James Comey, dezvoltarea dialogului si a cooperarii in privinta securitatii cibernetice. Seful SRI i-a multumit acestuia pentru.

Presedintele Klaus Iohannis convoaca prima sedinta a CSAT. Care sunt temele pe ordinea de zi

Klaus Iohannis, a convocat prima sedinta CSAT in calitate de presededinte al Romaniei, pentru marti. Conform comunicatului oficial remis de Administratia Prezidentiala, sedinta va avea loc la ora.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )