Libnet.ro
UNICEF

08:30

Directorul unei scoli din Dambovita a fost batut de un parinte Sindicate: Nu trebuie sa mai toleram astfel de acte in scoala romaneasca

Hotnews Hotnews,
 Directorul unei scoli din Dambovita a fost batut de un parinte Sindicate: Nu trebuie sa mai toleram astfel de acte in scoala romaneasca

Directorul unei scoli din Dambovita a fost batut luni de parintele unui elev de clasa a VI-a, pe motiv ca a facut observatie copilului sau. Robert Nenisanu, directorul Scolii Badulesti, se afla in curtea scolii cand parintele a venit si a inceput sa-l loveasca. Sindicatele din Educatie solicita inasprirea legislatiei si constituirea unui grup de lucru intre reprezentanti ai Ministerului Educatiei si MAI pentru a veni cu un set de masuri privind combaterea fenomenului in institutii. continuă pe Hotnews

Directorul unei scoli din Crangurile, batut de tatal unui elev, chiar in incinta unitatii

Un cadru didactic din Crangurile, care este chiar directorul Scolii Gimnaziale din Badulesti, a sunat la 112, luni, pentru a reclama ca a fost batut de tatal unui elev. Nu se stie, deocamdata, care a fost motivul pentru care parintele l-a batut pe dascal insa Politia investigheaza acest caz.

Scandal-monstru la o scoala din Dambovita! Profesor luat la bataie de tatal unui elev

Scandal la o scoala din Dambovita. Directorul Scolii Badulesti a fost luat la bataie de parintele unui elev. Profesorul a sunat la 112 si a povestit politistilor cum tatal unui elev de clasa a.

Momente de groaza pentru un tanar din Dambovita. Baiatul a fost injunghiat in plina strada

Un tanar de 23 de ani din Odobesti, Dambovita este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce a injunghiat un barbat de 28 de ani, din aceeasi localitate. Din fericire cel care a fost injunghiat a.

Elevii de la mai multe scoli din Bucuresti vor informati privind problematica drogurilor

Elevi din mai multe unitati de invatamant din Bucuresti vor fi informati privind riscurile consumului de droguri, iar parintii - referitor la simptomatologia manifestata la un consumator de substante interzise, printr-un program ce se va derula din.

Elevi de la scoli din Bucuresti, informati privind problematica drogurilor

Elevi din mai multe unitati de invatamant din Bucuresti vor fi informati privind riscurile consumulu.

Emisiunea iUmor, acuzatii grave din partea unei artiste din Romania. Multa vulgaritate, mult desfrau! A sesizat CNA

O cunoscuta artista din Romania a scris un mesaj pe retelele de socializare in care acuza emsiunea iUmor de lucruri grave. Aceasta a sesizat, nu numai recent, prea multa vulgaritate si desrau intr-un show care este vizionat si de copii. Mesajul acesteia incepe astfel: Draga CNA-ule, mi-e dor de tine! Ce artista condamna faptele juratilor .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )