Libnet.ro
UNICEF

01:06

Nu am discutat in acest moment despre remanieri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu am discutat in acest moment despre remanieri

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat in aceasta seara ca nu s-a discutat despre remanieri in Executiv si a explicat ca solicitarile partidelor politice privind remanierea unor ministri au avut loc din cauza unor inabilitati comunicationale ale unor colegi din Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Vasile Dincu: Nu am discutat in acest moment despre remanieri

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, marti, ca in cadrul Guvernului nu s-a discutat despre remanieri. Nu am discutat in acest moment despre remanieri. De altfel discutam incontinu,.

Vicepremierul Vasile Dancu clarifica problema remanierii Guvernului

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, marti, ca nu s-a discutat despre remanieri in Guvern, aratand ca solicitarile partidelor privind remanierea unor ministri au avut loc din cauza unor inabilitati comunicationale ale unor colegi din Guvern.

Vasile Dincu, atac la Mugur Isarescu: Bancile au avut in anii trecuti profituri uriase. Cred ca mai trebuie sa aduca argumente in ceea ce priveste acest risc major (VIDEO)

Vasile Dincu l-a atacat pe Mugur Isarescu dupa ce guvernatorul BNR a lansat un avertisment privind legea darii in plata. Mugur Isarescu a declarat ca BNR a identificat pentru prima data un risc sever,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )