Libnet.ro
UNICEF

01:05

O discutie dintre o eleva si ministrul Educatiei a scos la iveala servilismul din sistem

Playtech Playtech,
O discutie dintre o eleva si ministrul Educatiei a scos la iveala servilismul din sistem

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a participat la o dezbatere pe teme educationale in Satu Mare. La eveniment a participat si eleva care a refuzat sa rezolve subiectele de la simularea de Bacalaureat si a predat foaia goala. Ministrul Educatiei se plimba, in aceasta perioada, prin tara pentru a participa la diverse dezbateri legate de viitorul [] . continuă pe Playtech

VIDEO foaiagoala: Confruntarea directa intre eleva care si-a scris nemultumirile pe foaia de examen si ministrul Educatiei: E prioritara digitalizarea cand avem scoli cu toalete in curte? / Ce a raspuns Andronescu

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, s-a intalnit cu eleva din Satu Mare care a scris sase pagini cu nemultumirile fata de sistemul de educatie in foaia de examen de la simularea bacalaureatului. Cele doua au stat fata in fata la Casa Mestesugarilor din Satu Mare, unde s-a desfasurat o intalnire a ministrului cu profesori, directori, inspectori scolari, parinti. foaiagoala: Ce a scris o eleva in foaia de examen de la simularea BAC 2019: Am decis sa protestez; nu mai vreau sa se faca modificari in timpul anului scolar si sa ma afecteze.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu: Profesorii vor primi bani inainte de sarbatori

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat ca profesorii vor primi bani inainte de sarbatori, ca urmare a unei hotarari judecatoresti care da castig de cauza cadrelor didactice. Ma.

Discutie intre Ecaterina Andronescu si eleva Andreea Varga: Esti un copil inteligent, dar usor rebel (VIDEO)

Programa scoala trebuie schimbata intrucat este prea condensata, lucru care se poate face prin simplificarea ei, iar problema scolilor cu toatele in curti va fi rezolvata, a declarat ministrul Educatiei,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )