Libnet.ro
UNICEF

15:00

Discutie Putin - Merkel, pe tema situatiei din Crimeea.

România Liberă România Liberă,
Discutie Putin - Merkel, pe tema situatiei din Crimeea.

Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel, au purtat o conversatie telefonica, duminica, pe tema evolutiei situatiei din Crimeea, anunta site-ul Presedintiei Federatiei Ruse, conform Mediafax. Citeste si: Criza din Ucraina. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean. Vezi si pozitia oficiala a Romaniei, exprimata de Traian Basescu In cursul discutiei telefonice, Angela Merkel si-a exprimat ingrijorarea in legatura cu . continuă pe România Liberă

Sedinta de urgenta la Cotroceni pe tema situatiei din Crimeea. ...

Presedintele Traian Basescu va avea sambata o sedinta de lucru cu structurile de securitate nationala, la ora 19,00, la Palatul Cotroceni, informeaza Departamentul de Comunicare Publica. Anterior, administratia prezidentiala a difuzat un comunicat potrivit caruia Romania considera ca orice prezenta a trupelor Federatiei Ruse pe teritoriul Ucrainei, fara acordul acesteia si in afara acordurilor bilaterale si a notificarilor ucrainene deja existente, poate fi considerata o agresiune la adresa .

Consiliul de Securitate ONU se reuneste DE URGENTA, pe fondul situatiei din Crimeea

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va intruni in reuniune de urgenta, sambata seara, pe tema situatiei din Ucraina, in contextul amenintarilor Rusiei cu o interventie militara, afirma surse.

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate ONU pe tema situatiei din Ucraina.

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va intruni in reuniune de urgenta, sambata seara, pe tema situatiei din Ucraina, in contextul amenintarilor Rusiei cu o interventie militara, afirma surse oficiale. Reuniunea, a doua convocata de urgenta in ultimele 48 de ore pe aceeasi tema, va incepe la ora 14. 00, ora Romaniei). Reuniunea intervine in contextul in care presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut si a primit aprobarea Consiliului Federatiei, Camera superioara a .

Lituania cere Consiliului de Securitate ONU sa aiba o reactie pe tema crizei din Crimeea.

Lituania va cere acestui Consiliului de Securitate ONU,sa aiba o reactie la criza din Crimeea, anunta seful diplomatiei lituaniene, informeaza Mediafax. Am cerut delegatiei noastre la Natiunile Unite sa se asigure ca situatia din Crimeea va fi introdusa pe ordinea de zi a Consiliului de Securitate ONU, a declarat Linas Linkevicius. Oficialul lituanian a recunoscut ca vor exista dificultati, dat fiind ca Rusia detine drept de veto la Consiliul de Securitate ONU. Ceea ce se intampla in .

MAE regreta deteriorarea situatiei din Crimeea si sustine ca este absolut necesara garantarea sigurantiei ucrainienilor, indiferent de etnie

Ministerul Afacerilor Externe regreta profund deteriorarea situatiei din Crimeea si spune ca este absolut necesara garantarea sigurantei cetatenilor. in calitate de stat membru al Uniunii.

VIDEO. Basescu: Miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate ...

Seful statului considera ca miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate o agresiune. Citeste si: Sedinta de urgenta la Cotroceni pe tema situatiei din Crimeea. Basescu denunta agresiunea rusa Presedintele Traian Basescu urmareste cu deosebita atentie evenimentele in derulare in Peninsula Crimeea, dar si din regiunea Harkov, Donetsk si Odessa. Aparitia unor grupari civile dar si a unor formatiuni militare nerevendicate care au ocupat cladirile autoritatilor .

Duma de Stat ii cere lui Vladimir Putin sa stabilizeze situatia din Crimeea PRIN TOATE MIJLOACELE

Duma de Stat din Rusia, Camera inferioara a Parlamentului de la Moscova, ii cere presedintelui Vladimir Putin sa adopte masuri pentru protejarea, prin toate mijloacele, a locuitorilor regiunii autonome proruse.

Basescu, sedinta cu structurile de securitate, dupa ce Putin a primit mandat sa intervina militar in Crimeea

Presedintele Traian Basescu a convocat, sambata, la ora 19. 00, intr-o sedinta de lucru, structurile de securitate nationala, in vederea discutarii situatiei din Crimeea, informeaza Presedintia.

Angela Merkel, ingrijorata de evenimentele din Crimeea: Trebuie sa se faca totul pentru a pastra integritatea teritoriala

Cancelarul german Angela Merkel s-a declarat ingrijorata de evenimentele din Crimeea, in cadrul unui discurs rostit sambata la Berlin. Ceea ce se intampla in prezent in Crimeea ne ingrijoreaza. in.

Basescu cere tuturor actorilor internationali sa nu incurajeze separatismul din Crimeea.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, si-a exprimat, vineri, printr-un apel dat publicitatii de Administratia Prezidentiala, ingrijorarea cu privire la situatia din Crimeea. Redam, mai jos, integral, textul apelului: Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, este profund ingrijorat de situatia in desfasurare in Crimeea si de miscarea separatista care se amplifica in aceasta regiune si face apel la toti actorii internationali sa nu sustina si sa nu incurajeze separatismul din Crimeea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )