Libnet.ro
UNICEF

18:45

Discutii intre Isarescu si Teodorovici pe tema Codului Fiscal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Discutii intre Isarescu si Teodorovici pe tema Codului Fiscal

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, s-a intalnit luni cu ministrul Finantelor pentru a discuta despre pachetul de masuri inclus in Codul Fiscal, iar fiecare institutie si-a reiterat pozitia, BNR aratand riscurile la adresa stabilitatii si aglomerarea de. continuă pe Wall-Street Ro

Isarescu, noi critici la adresa Codului Fiscal

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a pledat din nou, marti, pentru o relaxare fiscala la momentul potrivit si cu masura, considerand ca aplicarea tuturor masurilor cuprinse in Codul Fiscal incepand cu 1 ianuarie 2016 nu este sustenabila.

Nu vom reveni asupra Codului Fiscal sub nicio forma

Guvernul nu va renunta sub nicio forma la reducerile de taxe si impozite prevazute in Codul Fiscal, a anuntat, vineri, ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, care a spus ca va discuta cu Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe aceasta tema, ca sa-i argumenteze inca o data ca aceste masuri nu vor avea efecte negative in economie.

Mugur Isarescu, despre noul Cod Fiscal: Sunt foarte multe reduceri de impozite, mari, nu mici. Dozajul e, de fapt, cheia problemei (VIDEO)

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a purtat marti discutii cu ministrul Finantelor Eugen Teodorovici pe tema implementarii noului Cod Fiscal, la finalul carora a facut cateva declaratii. Temerile pe care.

Isarescu a discutat cu Teodorovici despre Codul Fiscal. Seful BNR: noi am reiterat riscurile, dansul a subliniat si contextul politic in care are loc dezbaterea

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, s-a intalnit luni cu ministrul Finantelor pentru a discuta despre pachetul de masuri inclus in Codul Fiscal, iar fiecare institutie si-a reiterat pozitia, BNR aratand riscurile la adresa stabilitatii si aglomerarea de reduceri intr-o perioada scurta.

FMI cere modificarea Codului fiscal. Pericliteaza realizarile Romaniei

Fondul Monetar International avertizeaza ca adoptarea noului Cod Fiscal poate pune in pericol progresele facute de Romania pana in prezent. FMI sustine ca reducerile de taxe si impozite se fac mult prea.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )