Libnet.ro
UNICEF

08:30

Discutiile care decid viitorul sistemului sanitar din Romania. Doctorii din toata tara ar putea intra in greva

Antena3 Antena3,
Discutiile care decid viitorul sistemului sanitar din Romania. Doctorii din toata tara ar putea intra in greva

Medicii din toata tara ar putea intra in greva daca discutiile cu ministrul Sanatatii nu decurg cum trebuie. Eugen Nicolaescu i-a convocat astazi pe medicii si sindicalistii din sanatate sa discute. continuă pe Antena3

Lectia de patriotism a Larisei Tudor, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume

Desi ar fi putut ramane linistita peste ocean, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume, s-a intors acasa. Extrem de mandra si de atasata de tara ei, Larisa Tudor va face exact ceea ce si-a dorit:.

S-a lansat ANTENA PLAY.RO, cea mai tare platforma online de divertisment si stiri din Romania

Luni seara, la ora 20:00, s-a lansat ANTENA PLAY. RO, cea mai tare platforma online de divertisment si stiri din Romania. Veti descoperi 5 canale live, 6 canale exclusive, peste 200 de show-uri si cele mai tari.

Arta din Romania, in colectia Familiei Regale Britanice.

In cadrul recentei vizite efectuate in Romania, Printul Edward al Marii Britanii si Printesa Sophie au vizitat Centrul Multidisciplinar de Interventii al Asociatiei Invingem Autismul. Aici, Altetele Lor Regale au interactionat cu copiii, au asistat la una dintre activitatile lor de socializare din cadrul proiectului Dupa-amieze vesele si au discutat cu reprezentanti ai organizatorilor si partenerii lor, despre nevoile persoanelor cu autism din Romania. La finalul vizitei, Principele Edward, .

54% dintre angajatorii din Romania intampina dificultati in a gasi personal cu abilitatile potrivite

54% dintre angajatorii din Romania intampina dificultati in a gasi personal cu abilitatile potrivite, arata rezultatele celui de-al saselea studiu privind Deficitul de Talente, conform unui comunicat emis de ManpowerGroup Romania.

Presedintele Societatii de Neurologie din Romania : Folosirea excesiva a calculatorului si a telefonului mobil duce la amputare afectiva

Folosirea excesiva a calculatorului si a telefonului mobil, fara un echilibru intre activitatile fizice si mentale, duce la instrumentalizarea oamenilor, deformarea creierului si amputarea afectiva a generatiilor viitoare, a declarat, luni, profesor doctor Dafin Muresanu, presedintele Societatii de Neurologie din Romania SNR) si al Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplesticitatii SSNN). Daca nu exista un echilibru intre anumite tipuri de activitate, este ca si in plan fizic - daca ajungi sedentar, se restructureaza tot organismul. Daca ai numai un anumit tip de activitate si nu combini tipurile de activitate si la nivelul creierului, creierul se deformeaza, de fapt, a spus Dafin Muresanu.

Wizz Air a depasit pragul de un milion de pasageri pe doua rute de pe reteaua din Romania

Wizz Air anunta ca a depasit pragul de un milion de pasageri pe doua rute de pe reteaua disponibila din Romania, se arata intr-un comunicat de presa.

Un edificiu din Romania, in clasamentul celor mai frumoase castele din lume

Castelul Corvinilor din Hunedoara este unul dintre edificiile de basm din lume, potrivit unui clasament realizat de Huffington Post. Castelul din Romania se numara printre cele 10 palate de poveste prezentate de.

Gazprom vrea sa extinda la 120 de benzinarii reteaua din Romania: Investitiile vor ajunge la 150 milioane de euro

Grupul rus Gazprom vrea sa extinda reteaua de benzinarii din Romania de la 10 unitati, cate sunt in prezent, la 120 de statii la sfarsitul anului 2015. Investitiile ar ajunge la peste 150 de milioane de.

CEZ isi reevalueaza planul de investitii din Romania

Amanarea acordarii unei parti importante a certificatelor verzi care li se cuvin producatorilor de energie curata determina CEZ sa isi reevalueze investitiile planificate in Romania.

Autostrazile din Romania imbogatesc avocatii. Sova da contracte de un milion de euro bucata pentru servicii prestate pentru CNADNR

Ministrul marilor proiecte construieste putin, dar cheltuieste mult. Are sase luni in fruntea CNADNR, luni in care a reziliat contractul cu Bechtel, ce mai era din el, respectiv tronsonul Suplacu de Barcau Bors, au mai fost reziliate cel putin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )