Libnet.ro
UNICEF

05:30

Distribuitorul de electrocasnice Marelvi a avut 38 mil. euro in 2012, sub asteptarile initiale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Distribuitorul de electrocasnice Marelvi a avut 38 mil. euro in 2012, sub asteptarile initiale

Afacerile distributorului de produse electrocasnice Marelvi Impex Radauti au atins aproximativ 38 milioane de euro in 2012, in crestere usoara fata de anul precedent, cand au totalizat 37,6 milioane de euro, rezultat insa sub tinta anuntata anterior,. continuă pe Wall-Street Ro

Marelvi a obtinut o cifra de afaceri de circa 38 milioane euro

Marelvi, compania care importa si distribuie brandul Liebherr in tara noastra, a obtinut in 2012 o cifra de afaceri de circa 38 milioane euro, in crestere fata de anul precedent, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Afacerile Danone au crescut usor anul trecut, la 113 mil. euro

Danone Romania, cel mai important jucator din industria lactatelor, a afisat anul trecut o crestere usoara a afacerilor, pana la 506 mil. lei 113 mil. euro), anunta compania.

Bosch deschide doua fabrici in Romania, investitii de 120 mil. euro.

Bosch va deschide anul acesta doua unitati de productie in Romania. Investitiile in cele doua fabrici se ridica la 120 mil euro.

Romaqua a pompat aici 50 mil. euro: cum arata fabrica Albacher de la Sebes

Biletul de intrare pe piata berii al oamenilor de afaceri Octavian Cretu si Nicolae Palfi, principalii actionari ai grupului Romaqua, l-a constituit investitia de 40 mil. euro in fabrica de la Sebes, singura construita in ultimii cinci ani de la.

Sub estimari: Afacerile eMag au ajuns la 165 mil. euro, mai putin cu 15 mil. euro fata de tinta propusa

Magazinul online eMag a avut anul trecut o cifra de afaceri de 165 milioane euro, in crestere cu 13,8% fata de 2011, a declarat Iulian Stanciu, directorul general al Dante International, compania care gestioneaza site-ul, scrie Mediafax .

Investitii de 5 mil. euro la Carpatair

Actionarii elvetieni ai Carpatair investesc in companie prin majorarea capitalului social cu 5 milioane de euro, in vederea finantarii programului de restructurare si modernizare a flotei.

Peste 200 de mil. euro vor fi disponibile in urmatorii patru ani pentru reconversia vitei de vie

Peste 210 milioane de euro din fonduri europene vor fi disponibile in urmatorii patru ani pentru investitii in reconversia si replantarea vitei-de-vie, a declarat joi intr-o conferinta ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, citat de Mediafax .

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )