Libnet.ro
UNICEF

06:15

DNA: Arest preventiv pentru omul de afaceri Sorin Strutinsky

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA: Arest preventiv pentru omul de afaceri Sorin Strutinsky

Procurorii DNA au decis trimiterea in judecata sub arest preventiv a omului de afaceri Sorin Strutinsky, apropiat al primarului Constantei, Radu Mazare, si al fostului sef CJ Constanta, Nicusor Constantinescu. continuă pe Ziarul Bursa

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, prieten cu Mazare, a fost trimis in judecata

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, prieten al primarului Radu Mazare, a fost trimis in judecata luni, in stare de arest preventiv, de catre procurorii DNA. Acesta este acuzat ca a primit peste 2 milioane de euro, ca.

Sorin Strutinsky, trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru fapte de coruptie

Omul de afaceri Sorin Gabriel-Strutinsky a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, de procurorii anticoruptie, intrucat este acuzat de trafic de influenta, fals in inscrisuri si spalare de bani, conform unui comunicat al DNA.

Sorin Strutinsky, prietenul lui Mazare si Constantinescu, trimis in judecata de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a coruptiei au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Gabriel-Sorin Strutinsky,om de afaceri. Eleste prieten si partener de afaceri cu Radu Mazare si Nicusor Constantinescu.

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, ramane in arest preventiv

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, ramane in arest preventiv, dupa ce judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) i-au respins vineri contestatia. De asemenea, in arest preventiv ramane si omul de afaceri Vladimir Razvan Ciorba. Iulian Hertanu a fost arestat preventiv pe 18 februarie, el fiind cercetat penal de DNA intr-un dosar legat de fraudarea unui contract finantat din fonduri europene, relateaza Agerpres.

Sorin Strutinsky, trimis in judecata in dosarul de trafic de influenta cu 2 mil. euro

Sorin Strutinsky, presedintele CVM Tomis Constanta, a fost trimis in judecata, intr-un dosar de trafic de influenta. El este acuzat ca a primit aproximativ 2 milioane de euro ca sa intervina la institutii publice pentru plata unor lucrari.

Decizie iCCJ: Primarul Tudor Pendiuc ramane in arest preventiv

Primarul suspendat al municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, ramane in arest preventiv, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis, vineri, contestatia procurorilor DNA, informeaza Mediafax.

Primarul Tudor Pendiuc ramane in arest preventiv

Primarul suspendat al municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, ramane in arest preventiv, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis, vineri, contestatia procurorilor DNA, formulata dupa ce Tribunalul Capitalei a.

Tudor Pendiuc ramane in arest preventiv

Primarul suspendat al municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, ramane in arest preventiv, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis contestatia procurorilor DNA, formulata dupa ce Tribunalul Capitalei a hotarat inlocuirea masurii cu arestul la domiciliu.

Gheorghe Stefan ramane in arest preventiv, in dosarul Microsoft

Gheorghe Stefan ramane in arest preventiv, in dosarul Microsoft, in care este cercetat pentru trafic de influenta si spalare de bani.

iCCJ: Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, ramane in arest preventiv

Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, cercetat pentru frauda cu fonduri europene, ramane in arest preventiv, a decis vineri inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 TV. Curtea Suprema a respins.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2438 seconds )