Libnet.ro
UNICEF

22:15

DNA cere aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale Toni Grebla

Adevărul Adevărul,
DNA cere aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale Toni Grebla

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Toni Grebla. Acestuia i se aduc noi acuzatii cum ar fi favorizarea infractorului. Nu ma asteptam sa se intample acest lucru, a reactionat judecatorul. continuă pe Adevărul

Toni Grebla - cerere arestare. DNA cere aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Toni Grebla. Acesta este acuzat de trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat.

DNA cere aviz pentru arestarea lui Toni Grebla: Magistratul CCR: Nu cred ca era nevoie de solicitarea arestarii (VIDEO)

Procurorii anticoruptie a cerut, marti, aviz pentru arestarea judecatorului CCR Toni Grebla, relateazaB1 TV. Solicitatrea a ajuns la procurorul geneal Tiberiu Nitu care va sesiza Biroul Permanent al.

DNA cere aviz pentru arestarea si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla

Procurorii DNA au cerut, marti, aviz de la Senat pentru arestarea preventiva si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, potrivit surselor din presa.

VIDEO DNA cere aviz pentru arestarea si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla

Procurorii DNA au cerut, marti, aviz de la Senat pentru arestarea preventiva si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Reactia lui Toni Grebla sursa: B1 Tv): Stirea o am de la dumneavoastra. Ma voi prezenta la Senat si voi proceda in consecinta. Nu am vazut dosarul, nu am vazut inca exact de ce sunt acuzat. Despre demisie: Dupa ce voi vedea dosarul, probabil voi evita sa pun fostii colegi din Biroul Permanent intr-o situatie delicata.

DNA cere aviz pentru arestarea lui Toni Grebla

Procurorii DNA au cerut, marti, aviz de la Senat pentru arestarea preventiva si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, in dosarul in care este acuzat de fapte de.

DNA cere aviz pentru arestarea lui Toni Grebla. Judecatorul CCR il ameninta pe directorul CE Oltenia: O sa am grija sa fii TERMINAT!

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz Parlamentului pentru arestarea judecatorului Curtii Constitutionale, Toni Grebla.

DNA cere aviz pentru arestarea lui Toni Grebla

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz Parlamentului pentru arestarea judecatorului Curtii Constitutionale, Toni Grebla.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea si a lui Ion Ariton

Actualizare 10:19 Ariton nu comenteaza acuzatiile Contactat telefonic de ziarul BURSA, senatorul Ion Ariton nu a dorit sa comenteze acuzatiile aduse de DNA. --- DNA cere urmarirea penala si a fostului ministru al Economiei Ion Ariton, in dosarul Gala Bute, acuzat de participatie improprie la abuz in serviciu si folosire a influentei, in scopul obtinerii de foloase necuvenite. --- DNA cere aviz de la Camera Deputatilor, pentru inceperea urmaririi penale pe numele Elenei Udrea, acuzata de abuz in serviciu. --- * Un fost consilier al lui Udrea ar fi vizat, si el, de ancheta.

DNA cere aviz pentru inceperea urmarii penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA cer aviz CamereiDeputatilor pentru inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, relateaza potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in.

DNA cere aviz de incuviintare pentru urmarirea penala a senatorului Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie a cerut aviz, luni dimineata, pentru inceperea urmaririi penale pe numele senatorului Ion Artion, in dosarul Gala Bute, potrivit unui comunicat al DNA. Cererea de efectuare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )