Libnet.ro
UNICEF

00:07

DNA cere din nou arestarea lui Nicusor Constantinescu

România Liberă România Liberă,
DNA cere din nou arestarea lui Nicusor Constantinescu

Presedintele ales al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ar putea ajunge din nou dupa gratii. continuă pe România Liberă

RADET cere din nou deblocarea conturilor. De ce are regie nevoie de bani imediat

RADET Bucuresti a solicitat din nou, pe 21 octombrie, societatii Electrocentrale Bucuresti ELCEN) diminuarea popririi de 100% impuse pe conturile regiei, intrucat banii de care a dispus regia autonoma in ultima luna octombrie) au asigurat doar plata drepturilor de personal si a combustibilului auto, dupa cum anunta reprezentantii RADET.

Plin de secrete! Tom Hardy a devenit din nou tata

La doar o luna dupa ce sotia lui, Charlotte Riley, s-a afisat cu burtica pe covorul rosu, Tom Hardy are motive sa fie fericit. Si asta pentru ca a devenit din nou tata.

Anda Adam canta din nou cu R.A.C.L.A! Vor lansa piesa Nu te-am uitat!

La 16 ani de cand au lansat super hitul Nu ma uita, Anda Adam si baietii de la R. se pregatesc pentru a surprinde publicul cu un nou featuring! Iata aici toate detaliile! .

Pole position pentru Nico Rosberg in State. Ploaia si-a facut din nou de cap

Reprogramata pentru ziua de duminica, sesiunea de calificari pentru Marele Premiu din Statele Unite de la Austin, Texas, a fost redusa la doar doua parti, iar germanul Nico Rosberg a stabilit timpul de referinta in conditii infernale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )